«Μπροστά στο παιδί μου…»: Συγκινούν τα λόγια του Οδυσσέα Σταμούλη για τον 11χρονο γιο του που πνίγηκε στην Ικαρία

by Maria Giannoutsou
«Μπροστά στο παιδί μου…»: Συγκινούν τα λόγια του Οδυσσέα Σταμούλη για τον 11χρονο γιο του που πνίγηκε στην Ικαρία

Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρήκε τραγικό θάνατο όταν πνίγηκε χωρίς κανείς να το αντιληφθεί στην παραλία Πλάκα, στους Φούρνους Ικαρίας.

Θρήνο σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου νεκρός στην παραλία Πλάκα, στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο άτυχος 11χρονος, που περνούσε τις διακοπές του στο νησί με τη μητέρα του, αγνοούνταν από τις 14:30 το μεσημέρι. Η μητέρα του, ανησυχώντας, ειδοποίησε τις Αρχές στις 18:00, και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Συγκλονίζουν τα λόγια του Οδυσσέα Σταμούλη για τον αδικοχαμένο γιο του που πνίγηκε στην Ικαρία
Ο γνωστός ηθοποιός έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, ωστόσο τους ένωνε πάντα το παιδί τους. Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στο νησί με τη μητέρα του. Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε μιλήσει για τον ρόλο του πατέρα και τον γιο του.

Διαβάστε την συνέντευξή του:
Δημοσιογράφος: Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε πει ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Δημοσιογράφος: Έχετε περάσει και δύσκολα στις προσωπικές σας σχέσεις. Τι κράτησε η ψυχή σας από αυτές τις εμπειρίες;

«Αυτές οι εμπειρίες μας καθορίζουν. Μας κάνουν αυτό που είμαστε. Κρατάω πάντα ότι στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιτάμε μπροστά», είχε αναφέρει για τις δυσκολίες στις προσωπικές του σχέσεις.

Πως πνίγηκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία

με ενημέρωση του Λιμενικού η μητέρα του το αναζητούσε από τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 10/8 και στις 18:00 πήγε στην Αστυνομία και κατ’ επέκταση το Λιμενικό ξεκίνησε τις έρευνες.

Το παιδί εντοπίστηκε αργότερα στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους από άνθρωπο που βρισκόταν στο σημείο.

Ο άτυχος 11χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προτεινόμενα