Χαμός στον τελικό του The Chase: Σαρωτική ήττα για το Γεράκι και δεν το πίστευε – Σούσουρο στο Twitter για τον Χρήστο

The Chase: Όσα έγιναν στον χθεσινό τελικό

Έναν ανεπανάληπτο τελικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες οι τηλεθεατές του The Chase. Για πρώτη φορά βρέθηκε παίκτης που κατατρόπωσε το “Γεράκι“, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Twitter να τον αποθεώσουν.

Ειδικότερα, οι τρεις παίκτες που έφτασαν στον τελικό, έναν από τους καλύτερους που έχουν γίνει στο τηλεπαιχνίδι, βρήκαν στην αρχή 15 σωστές απαντήσεις και ήρθαν αντιμέτωποι με το “Γεράκι“.

Από την ομάδα, ξεχώρισε ο Χρήστος, με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τον παίκτη, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός, με αρκετούς να αναφέρουν πως θα έπρεπε να γίνει ο επόμενος Chaser, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν πως τον έχουν δει ξανά σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων.

Το “Γεράκι” απάντησε λάθος σε αρκετές ερωτήσεις, σε αντίθεση με τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Χρήστο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 18 σωστές απαντήσεις και 8.400 ευρώ στην τσέπη τους.

“Ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ”, υπογράμμισε στο τέλος το “Γεράκι“, με την Μαρία Μπεκατώρου να προσθέτει “υποκλινόμαστε”.

Το Twitter αποθέωσε τον τελικό του The Chase

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα