Χαρές για την Ελένη Ράντου: Τα γενέθλια, η έκπληξη πάνω στη σκηνή, η πραγματική ηλικία και η σπουδαία πορεία στην υποκριτική

by Newsroom i-diakopes.gr
Χαρές για την Ελένη Ράντου: Τα γενέθλια, η έκπληξη πάνω στη σκηνή, η πραγματική ηλικία και η σπουδαία πορεία στην υποκριτική

Ελένη Ράντου: Τα γενέθλια της αγαπημένης ηθοποιού

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για την Ελένη Ράντου καθώς γιόρτασε τα γενέθλια της. Μάλιστα την αγαπημένη ηθοποιό την περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη πάνω στην σκηνή.

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε 57 ετών και μετά το τέλος της παράστασης το «Πάρτι της ζωής μου» έσβησε κι ένα κεράκι πάνω στη σκηνή, συγκινημένη.

Χαρές για την Ελένη Ράντου: Τα γενέθλια, η έκπληξη πάνω στη σκηνή, η πραγματική ηλικία και η σπουδαία πορεία στην υποκριτική

Ελένη Ράντου: Η μεγάλη καριέρα και οι συμμετοχές στις τηλεοπτικές σειρές

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1965 στο Αιγάλεω Αττικής όπου και μεγάλωσε και κατάγεται από τα Χανιά. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1983, σε ηλικία μόλις 20 ετών, μέσα από την σειρά της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο», όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε και στην σειρά «Η Κυρία Ντορεμί», έχοντας τον ρόλο της Ελευθερίας.

Το 1984 συμμετείχε στην σειρά «Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα» και το 1985 στη σειρά «Χαίρε Τάσο Καρατάσο». Το 1987, εμφανίστηκε στην «Απόδραση» και την επόμενη χρονιά, στην σειρά «Σταύρωση Χωρίς Ανάσταση».

Τελευταίες της δουλειές για την ΕΡΤ, ήταν οι σειρές «Οδός Ανθέων», «Ποιος ήρθε στο σπίτι μας απόψε;» και «Το συνεργείο» το 1989.

Το 1991, με την ίδρυση των ιδιωτικών καναλιών, παρουσίασε την εκπομπή «Όχι τα νέα του ΑΝΤ1» στο ομώνυμο κανάλι, πρωταγωνίστησε στην σειρά «Το Παιχνίδι του Γάτου» και έναν χρόνο αργότερα, το 1992, πρωταγωνίστησε στην σειρά «Αχ! Ελένη» στο MEGA.

Το 1993 είχε guest συμμετοχή στην σειρά «Εσύ αποφασίζεις», και έπαιξε σε δύο επεισόδια της αστυνομικής σειράς «Τμήμα Ηθών», ενώ το 1995 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Σαμπουάν» του ΑΝΤ1.

Το 1998, έρχεται ο ρόλος που την έκανε ευρύτερα γνωστή και αγαπητή, δηλαδή ο ρόλος της Ελένης Βλαχάκη στην τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1, όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Χάρη Ρώμα.

Στην σειρά έπαιζαν επίσης οι Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιος Νένες, ενώ ολοκληρώθηκε σε 68 επεισόδια στις 30 Ιουνίου του 2000.

Έπειτα, ακολούθησε άλλος ένας πολύ αγαπημένος ρόλος στην σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», η οποία όμως διακόπηκε στα 6 επεισόδια, καθώς και κάποια guests στην αστυνομική σειρά «Κόκκινος Κύκλος».

Προτεινόμενα