Χάρης Ασημακόπουλος: Η σχέση με τον Παπακαλιάτη, η περσόνα που τον στιγμάτισε και οι δηλώσεις που προκάλεσαν

Χάρης Ασημακόπουλος: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον ηθοποιό

Το 1978 στην Αθήνα γεννήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός, Χάρης Ασημακόπουλος, έχοντας τόπο καταγωγής το μαγευτικό Ναύπλιο. Ξεκίνησε να λαμβάνει ρόλους στην τηλεόραση από τα 15 του χρόνια. Ενώ έγινε ευρέως γνωστός με την συμμετοχή του , μέσω των τηλεοπτικών σειρών ”Η Ζωή μας μία Βόλτα” του Χριστόφορου Παπακαλίατη , και ακόμη περισσότερο στην τηλεοπτική επιτυχία ”Η Πολυκατοικία”. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου ενώ χόμπι του είναι η ζωγραφική. Στις συνεντεύξεις του δεν χρησιμοποιεί ξύλινη γλώσσα και πολλές φορές οι δηλώσεις του προκαλούν εντυπώσεις! «Είμαι πολύ ψώνιο. Από τη μέρα που γεννήθηκα έτσι ήμουν. Αν δεν είσαι ψώνιο, δεν περνάς καλά με τον εαυτό σου» έχει δηλώσει, ενώ είχε πει και το κορυφαίο: «Μ’ αρέσει το σεξ πάρα πολύ, σε ποιον δεν αρέσει;»“Από τη στιγμή που δεν το ξέρω η απιστία δεν με αφορά αρκεί να μην την κουβαλήσεις στο σπίτι”, έχει πει κατά καιρούς.

Ο Χάρης Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή η «Φωλιά των ΚουΚου» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πως ένιωσε όταν του προτάθηκε να υποδυθεί τον ομοφυλόφιλο στην πετυχημένη σειρά του Mega «Η Πολυκατοικία».

«Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι.

Η πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση ήταν το “Η ζωή μας μια βόλτα” λόγω και του Χριστόφορου ουσιαστικά. Για τον Χριστόφορο εκείνη την περίοδο γινόταν πανικός. Ήταν ο Χριστόφορος και ο Σάκης Ρουβάς. Εκείνη την περίοδο ούτε στο δρόμο μπορούσα να κυκλοφορήσω, και ρούχα μου έχουν σκίσει και τζαμαρία έχουν σπάσει σε καφετέρια που έπινα καφέ. Και στο Ναύπλιο που μεγάλωσα με κυνηγούσαν στους δρόμους και έτρεχα στα σοκάκια για να γλιτώσω. Και αναγκάστηκα να βγω με άνθρωπο στην Ερμού γιατί αλλιώς θα με λιντσάρανε», ανέφερε ο ηθοποιός.

Χάρης Ασημακόπουλος: «Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ελεύθερο»

«Στα λευκώματα της παιδικής μου ηλικίας έγραφα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Επίσης ήμουν από το Ναύπλιο και η εκδρομή του Σαββατοκύριακου ήταν στην Επίδαυρο που με μάγευε. Η τρέλα που είχα όμως ήταν να γίνω ζωγράφος, να μπω στη σχολή Καλών Τεχνών. Τελικά μπήκα στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τελικά λίγο καιρό μετά πήγα με δύο φίλες μου στην Επίδαυρο, κοιτούσαμε τα λευκώματα και είδα ότι έλεγα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Οπότε πήρα τηλέφωνο τότε το 131 και ζήτησα τηλέφωνα από δραματικές σχολές».

«Δεν χρειάζεται πτυχίο για να γίνεις ηθοποιός. Είναι ελεύθερο επάγγελμα. Τη Ζέτα την ξέρω, δεν θεώρησα ούτε για ένα λεπτό πως δεν είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω τι έπιασε τον Χρήστο Λούλη και το είπε. Από την ημέρα που βγήκα από τη σχολή, έμαθα πως κάνεις τη δουλειά σου και άμα αρέσει στον κόσμο θα πας μπροστά, αν δεν αρέσει δεν θα κάνεις τίποτα. Και δεν είναι μόνο αν αρέσεις στον κόσμο, πρέπει να αρέσεις και στο χώρο. Η Ζέτα έχει και το κοινό μαζί της και αρέσει στο χώρο».
Για τον εαυτό του: «Είμαι λίγο μονόχνοτος. Μου αρέσουν οι αλλαγές, όχι οι πάρα πολλές μαζί όμως! Μ’ αρέσει το σεξ πάρα πολύ, σε ποιον δεν αρέσει; Σιχαίνομαι όσους λένε ψέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγώ δεν λέω. Κάποιες στιγμές αναγκάζεσαι να πεις», έχει πει ο Χάρης Ασημακόπουλος.

«Είμαι ένας ηθοποιός που τραγουδάει. Έχω κάνει κάποια μαθήματα φωνητικής για την ηθοποιία όμως. Δεν θα μπορούσα να κάνω μία ολόκληρη εκπομπή όπως τα παιδιά στο “Just The 2 Of Us”».

«Με τον κολλητό μου είμαστε μαζί 22 χρόνια, με την κολλητή μου άλλα τόσα. Είναι άνθρωποι που τους έχω συνέχεια μαζί μου. Τους έχω ανάγκη».

«Πιστεύω, είναι μία ασφάλεια για μένα το να πιστεύω. Έχω και τον πνευματικό μου. Είναι κάποιες στιγμές που με βοηθάει να εξηγήσω, να ερμηνεύσω κάποια πράγματα με αυτό τον τρόπο», έχει πει ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Related posts

Όλοι σήμερα μιλάνε για τον Νίκο Οικονομόπουλο είπε πολύ δυνατά λόγια για τους Έλληνες και αποθεώθηκε

Τους βρήκαν Νεκρούς με λίγες ώρες διαφορά: Νεκροί πασίγνωστοι ηθοποιοί, το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός