«Χείμαρρος» τα σχόλια και τεράστια υπόκλιση του Twitter στην συνάντηση Αστέρη και γιαγιάς Ειρήνης στο Σασμό

Σασμός: Οι δυο ερμηνείες που έχουν εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές

Όλοι οι ηθοποιοί της γνωστής ελληνικής σειράς έχουν δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούν και αυτό φαίνεται καθώς η σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Στο χθεσινό επεισόδιο ωστόσο, είχαμε την συνάντηση του Αστέρη με την γιαγιά Ειρήνη και οι ερμηνείες αποθεώθηκαν…

Η σειρά του Alpha “Σασμός”, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter (δείτε την αντίδραση τους με τον μικρό Πετρή), απόψε στο επεισόδιο της Τετάρτης 11/5 μας χάρισε μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές, καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ποια άλλη, η συνάντηση της γιαγιάς Ειρήνης με τον Αστέρη.

Η συγκινητική στιγμή στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Αστέρης ζήτησε γονατιστός συγγνώμη στη γιαγιά Συγκεκριμένα, ο Αστέρης γυρνώντας στο σπίτι του βρήκε την Μανταρίνα, το σκύλο του Πετρή, διαπιστώνοντας ότι ο τετράποδος φίλος των Βρουλάκηδων έχει κάποιο πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν, πήγε την Μανταρίνα στο σπίτι της και εκεί βρισκόταν η γιαγιά Ειρήνη με την οποία είχαν μια συγκινητική σκηνή. Ο Αστέρης ζήτησε συγγνώμη στη γιαγιά για τη δολοφονία του Πετρή, με εκείνη να τον παρηγορεί και να του ζητάει να μην πληγώσει την Αργυρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο το twitter “λύγισε” με αυτή τη συνάντηση και οι χρήστες αποθέωσαν τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Όλγα Δαμάνη για τις ερμηνείες τους.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024