Χειροκρότημα δίχως τέλος: Σείστηκε όλο το κέντρο – Λεβέντης 2,5 ετών τραγουδάει κρητικά και προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Χειροκρότημα δίχως τέλος: Σείστηκε όλο το κέντρο – Λεβέντης 2,5 ετών τραγουδάει κρητικά και προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Κρητική μουσική: Δείτε το βίντεο με τον 2,5 ετών Λεβέντη να τραγουδά

Τις καρδιές ολόκληρου του διαδικτύου κατάφερε να κλέψε ένα πιτσιρίκι 2,5 ετών που με κάθε ευκαιρία παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδάει κρητικά. Ο μικρός Χαράλαμπος έδωσε τη δική του παράσταση σε κέντρο διασκέδασης στο Ρέθυμνο πριν λίγες ημέρες, στο οποίο τραγουδούσαν τα Στρατάκια.

Το μικρό αγοράκι με ιδιαίτερη άνεση στήθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και τραγούδησε κρητικά τραγούδια μαζί με τους καλλιτέχνες, προκαλώντας το χειροκρότημα των θαμώνων.

Ο μικρός τραγουδάει κρητικά αλλά δεν είναι από την Κρήτη

Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τη neakriti.gr, ο μικρός Χαράλαμπος παρόλο που γνωρίζει τα κρητικά τραγούδια και δεν χάνει ευκαιρία να τα τραγουδά, δεν είναι από την Κρήτη αλλά από την Κω!

Στην Κρήτη βρίσκεται για διακοπές. Μάλιστα, ο μικρός έκανε εντύπωση το βράδυ του Σαββάτου και στο πλακόστρωτο της λεωφόρου Δικαιοσύνης όπου μαζί με τον πατέρα του, συνάντησαν έναν καλλιτέχνη του δρόμου. Ο Χαράλαμπος πήρε τη λύρα και τραγούδησε μαζί του το «Ήτανε μια φορά μάτια μου» του Νίκου Ξυλούρη.

Χειροκρότημα δίχως τέλος: Σείστηκε όλο το κέντρο – Λεβέντης 2,5 ετών τραγουδάει κρητικά και προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Ο πατέρας του, Σταμάτης Σάζαλης ανέφερε στο neakriti.gr: «Ήρθαμε εδώ διακοπές για να δει ο μικρός Χαράλαμπος την Κρήτη που την αγαπάει και συναντήσαμε ένα παιδί στο δρόμο που έπαιζε λύρα και ο μικρός σταμάτησε και του ζήτησε να παίξει το τραγούδι του Ξυλούρη “Ήτανε μια φορά”. Μαζεύτηκε ο κόσμος και τον βλέπει. Τα κρητικά ο μικρός τα έμαθε από τον παππού που μόλις γεννήθηκε άρχισε να του παίζει λαούτο παραδοσιακό και κρητικό και από εκεί ξεκίνησε. Τα τραγούδια τα επιλέγει μόνος του. Βλέπει στο youtube τραγούδια και επιλέγει ποιο του αρέσει. Στο σπίτι του έχω αγοράσει διάφορα όργανα. Λύρα, βιολί, ντραμς και ασχολείται από το πρωί και τα έχει αγκαλιά όλα. Τραγουδάει από 1,5 έτους από τότε που ξεκίνησε να μιλάει.

«Περνάμε το πένθος μας ως οικογένεια»: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Καζάκο, ο θάνατος που τους τσάκισε
Τον πήγαμε και στα Ανώγεια για να δει το σπίτι του Ξυλούρη, είδε τον Βασίλη τον Σκουλά και τους αναγνωρίζει όλους και φωνάζει τα ονόματά τους. Μακάρι να συνεχίσει και να καταφέρει να κάνει κάτι. Η μαμά περήφανη. Τον τραβούσε βίντεο και έκλαιγε. Είχαμε πάει και στο Ρέθυμνο και έπαιζαν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης γιατί γνωριζόμαστε από την Κω και όταν τον είδαν εδώ τον φώναξαν και έγινε χαμός!».

Προτεινόμενα