Χιλιάδες αποχωρήσεις από το Instagram της Ιωάννας Τούνη μετά το ποστάρισμα για τους Παξούς

by Τόνια Τζαφέρη
Χιλιάδες αποχωρήσεις από το Instagram της Ιωάννας Τούνη μετά το ποστάρισμα για τους Παξούς

Ιωάννα Τούνη: Χιλιάδες αποχωρήσεις από το Instagram της

Ιωάννα Τούνη: Χιλιάδες unfollow στον λογαριασμό της Ιωάννας Τούνη, μετά το ποστάρισμά της για τους Παξούς.

Για ακόμα μία φορά η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να προκαλέσει με τις αναρτήσεις της, με αφορμή αυτή τη φορά τις ταβέρνες και τα εστιατόρια στους Παξούς που τα βρήκε κλειστά την Κυριακή.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε». Mε αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες αντιδράσεις στα social media.

Χθες το βράδυ επιχείρησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα με νέα της ανάρτηση, όμως εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται να κατάφερε να γυρίσει και τόσο το κλίμα.

Χάνει followers από την Κυριακή το βράδυ λοιπόν, έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο κύμα αποχωρήσεων από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα να χάνει χιλιάδες follοwers.

Συγκεκριμένα, από την ώρα που άρχισε να παίρνει διαστάσεις η ανάρτησή της με τους Παξούς μέχρι και σήμερα το πρωί, έχει χάσει 14.000 άτομα που την ακολουθούσαν, με αποτέλεσμα από τους 800.000 που είχε, πλέον να έχει πέσει στις 786.000.

Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι και τόσο μεγάλο πλήγμα για την Ιωάννα Τούνη, όμως αν συνεχιστούν οι απώλειες με αυτό τον ρυθμό, ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα.