Χλιδάτη ζωή με πάρτι, πασαρέλες και ταξίδια: Αυτά είναι τα «μπον βιβέρ» εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το lifestyle των εγγονιών του έκπτωτου βασιλιά

Η νέα γενιά της τέως βασιλικής οικογένειας, τα πέντε παιδιά του Παύλου σίγουρα δεν κρατάνε χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάρτι μέχρι το πρωί με ξέφρενους χορούς, ταξίδια, πασαρέλες και πασίγνωστοι οίκοι μόδας, είναι μόνο μερικά από τα δείγματα ζωής που προβάλουν στο Instagram τους.

Τα πέντε παιδιά του Παύλου είναι η νέα γενιά της τέως βασιλικής οικογένειας και δεν χάνουν την ευκαιρία να δημοσιοποιούν προσωπικές τους στιγμές μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έκπτωτος Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αυτά είναι τα παιδιά του Παύλου

Μοντέλο με… τιάρα

Δηλώνει παρούσα στα πιο μεγάλα κοσμοπολίτικα πάρτι. Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το πιο ατίθασο παιδί της οικογένειας. Η Μαρία Ολυμπία είναι το πρώτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Λατρεύει τη μόδα και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί με κάθε τρόπο στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως. Το καλοκαίρι, αν και μόλις 26 ετών έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του παγκοσμίου φήμης οίκου, Louis Vuitton.

Ψηλή, εντυπωσιακή ξανθιά με τέλειας αναλογίες, τραβάει όλα τα βλέμματα, ακόμα και όταν κάνει πασαρέλα με φίλη της, φορώντας μάσκα με το πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Αλέξιος

Πήρε το όνομα του παππού του και είναι ίσως ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι 24 ετών και τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο.

Είναι εκείνος που συνόδευσε τον τέως βασιλιά στην δημόσια εμφάνισή του στην Μητρόπολη τον Οκτώβριο του 2021 για τον γάμο του Φίλιππου. Το προφίλ του στο Instagram έχει 192 χιλιάδες ακολούθους.

Η ψυχή των πάρτι

Ο δεύτερος γιος του Παύλου, ακολουθεί τα βήματα της Μαρίας Ολυμπίας στο χώρο του μοντελινγκ. Λατρεύει όμως και τον χορό και αυτό φαίνεται στα αμέτρητα βίντεο που ανεβάζει στα σόσιαλ, ξεδιπλώνοντας τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας είναι μόλις 22 χρόνων και ζει στην Αμερική. Αγαπάει την Ελλάδα και φυσικά… τα πάρτι!

Παίζει ντραμς, κάνει ιστιοπλοΐα όπως και ο παππούς του και όπως φαίνεται είναι το πειραχτίρι της οικογένειας.

Ο 18χρονος CEO

Ο Οδυσσέας Κίμων είναι το τέταρτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Στα 18 του χρόνια, έχει ήδη αναλάβει την ιδιοκτησία μίας αρκετά εξεζητημένης φίρμας ρούχων.

Το ίδιο ενεργός με τα μεγαλύτερα αδέλφια του στα social media, δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις μπέργερ.

Ο μικρότερος της οικογένειας είναι ο Αριστείδης Σταύρος, μόλις 14 ετών. Αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν την ομοιότητά του με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Χλιδάτη ζωή, ξέφρενα πάρτι, εμφανίσεις σε πολυσυζητημένες εκδηλώσεις, είναι μερικά αποσπάσματα μόνο από τη ζωή που κάνουν τα εγγόνια του τέως βασιλιά. Και οι πέντε, αυτοαποκαλούνται στα social media πρίγκιπες της Ελλάδος.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη