Χλιδή, σκάφη και θάλασσα: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πιο ερωτευμένη από ποτέ απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφο της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δίπλα στον πρώην της

Ερωτευμένη ξανά είναι η Ηλίανα Παπαγεωργίου και ζει το όνειρο δίπλα στον πρώην σύζυγος της, με τον οποίο χώρισαν το 2015 αλλά όπως όλα δείχνουν η επανασύνδεση είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Πλέον είναι αχώριστοι και φέρονται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού η επανασύνδεση άναψε και πάλι τη φλόγα που είχαν μέσα τους ο ένας για τον άλλον.

Όπως αναφέρει η Real life, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, επιλέγουν ήσυχους προορισμούς, αφού αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση, αλλά και την ιδιωτικότητα μακριά από κοσμικότητες και φωτογράφους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Διακοπές με τον σύντροφό της

Μετά τις διακοπές διαρκείας στα Κουφονήσια, οι δυο τους προτίμησαν μια μίνι ρομαντική απόδραση στην Κισσό Πηλίου, ενώ αμέσως μετά έβαλαν ρότα για Δωδεκάνησα και έπιασαν λιμάνι στην Πάτμο όπου γιόρτασαν τον Δεκαπεντάυγουστο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αξιοποιεί κάθε λεπτό που έχει με τον αγαπημένο της πριν φύγει από την Ελλάδα με σκοπό την Τενερίφη, όπου θα παρουσιάσει το ριάλιτι, Love Island που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Δεν θα προκαλέσει μάλιστα έκπληξη αν πίσω από τις κάμερες βρεθεί και ο Καραβασάνης.

Related posts

Σάλος με τις νέες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι που κυκλοφόρησαν μέσα από το ξενοδοχείο στο Μάλμε

«Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα»

Δυστυχώς: «Τούμπα» τα προγνωστικά μετά την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε