Χόρεψε στον αέρα: Ελληνίδα χορεύτρια κρεμάστηκε από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και άρχισε να χορεύει αιωρούμενη

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Μια εκπληκτική παράσταση έδωσε η Κατερίνα Σολδάτου

Η Κατερίνα Σολδάτου είναι χορεύτρια της aerial yoga και όποιος δει μια παράσταση της θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πιο συγκεκριμένα πρόσφατα, η χορεύτρια έκανε ένα συγκλονιστικό χορευτικό αιωρούμενη από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα, η Σολδάτου αιωρήθηκε πάνω σε δύο τεντωμένα μακριά πανιά, κρεμασμένη από μία από τις μεγαλύτερες γέφυρες της Ελλάδας.

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Η παράσταση που αψηφά την βαρύτητα

Η παράστασή της που αψηφά τη βαρύτητα πάνω από τα νερά του Πατραϊκού κόλπου, έγινε για να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Σκοπό έχει να προωθήσει και να αναδείξει τα φυσικά και τεχνητά μνημεία της χώρας μας, η οποία παλεύει οικονομικά και εξαρτάται από τον τουρισμό.

Ο εναέριος χορός της αποτελεί μέρος μιας σειράς από παραστάσεις με σκοινιά σε γέφυρες, γκρεμούς και φαράγγια της χώρας με τον τίτλο «Η Ελλάδα έχει Ψυχή» (Greece has Soul).

Η παράσταση που κόβει την ανάσα σίγουρα τραβάει την προσοχή και περνά το μήνυμα δείχνοντας τα εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας.

Αναφορά στις εκπληκτικές εικόνες της χορεύτριας της aerial yoga έκαναν οι New York Times, η Washington Post, καθώς και η Telegraph.

Related posts

Θα πάρουν φωτιά οι τσέπες σας: 3 ζώδια θα γεμίσουν με χρήμα τις επόμενες 24 ώρες!

Κώστας Λεφάκης: Όλη η τύχη πάνω τους – Ταύρος και ακόμα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι

Θρήνος για την 24χρονη Μαρία που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή