Χωρίς δίπλωμα για 70 χρόνια: Ηλικιωμένος άνδρας οδηγούσε παράνομα για πάνω από μισό αιώνα και δεν τον σταμάτησαν ποτέ

Ηλικιωμένος άνδρας: Οδηγούσε για 70 χρόνια χωρίς δίπλωμα

Ρεκόρ παραβατικότητας «πέτυχε» πιθανότατα ένας άνδρας στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος επί 70 χρόνια οδηγούσε στους δρόμους της χώρας χωρίς δίπλωμα οδήγησης, χωρίς άδεια και ασφάλεια, εντελώς ανενόχλητος.

Όπως μεταδίδει το BBC, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν έναν 82χρονο οδηγός στο Νότιγχαμ, την περασμένη Τετάρτη, διαπίστωσαν πως ο άνδρας δεν είχε ούτε άδεια αλλά ούτε και δίπλωμα.

Ο ηλικιωμένος, που γεννήθηκε το 1938, παραδέχτηκε στις αρχές πως οδηγούσε από την ηλικία των 12 ετών χωρίς ποτέ να τον σταματήσει για έλεγχο κανείς.

Η ανάρτηση της τοπικής αστυνομίας για τον ηλικιωμένο άνδρα

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η τοπική αστυνομία του Μπούλγουελ Ράις Παρκ, σχολίασε πως ο παραβάτης δεν είχε εμπλακεί ποτέ του σε τροχαίο.

«Ευτυχώς δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, ούτε είχε προκαλέσει τον τραυματισμό ή την οικονομική ζημιά τρίτου τρακάροντας τους χωρίς ασφάλεια».

«Υπάρχουν πολλές κάμερες στο Νότιγχαμ και ακόμα και σε ένα μικρό δρομολόγιο είναι πιθανό να σας καταγράψει μία από αυτές, οπότε φροντίστε να έχετε τα απαραίτητα έγγραφα, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με τον νόμο… κάποια μέρα».

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον