Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φυσική με το μαγιό της: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η influencer που θέλουμε να έχουμε

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Ούτε μακιγιάζ, ούτε φίλτρα, ούτε ρετούς στην φωτογραφία της από την θάλασσα

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδοπούλου, απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια φαίνεται να είναι πιο λαμπερή από ποτέ και τα στιγμιότυπα που μοιράζεται είναι φυσικά χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, δηλαδή έτσι όπως είναι οι περισσότερες γυναίκες στην θάλασσα.

Καθόλου… «Απαράδεκτη» δεν είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό σε μια εξόρμησή της στη θάλασσα.

Ακομπλεξάριστη και «χύμα» όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, ποζάρει αμακιγιάριστη με το funky μαγιό της ενώ απολαμβάνει τις βουτιές της.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος κάνει μία ανάπαυλα από τις παραστάσεις στο Θέατρο Άλσος όπου μετά από πολλά χρόνια παρουσίασε επιθεώρηση, το sold out έργο «Τι ζούμε, ρε;» στο οποίο και πρωταγωνιστεί με μια πλειάδα γνωστών και πολύ αγαπητών ηθοποιών.

Μετά από μεγάλο διάστημα «σιγής ασυρμάτου» η Παπαδοπούλου αποφάσισε να κάνει comeback στο θέατρο ενώ παράλληλα κλήθηκε αρκετές φορές να μιλήσει για τους «Απαράδεκτους» που επαναπροβλήθηκαν στο Mega.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου».

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση της

Related posts

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά