Χωρίς κόμπλεξ η Σοφία Βογιατζάκη αποκαλύπτει: “Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, κουράστηκα”

Σοφία Βογιατζάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για το βάρος της

Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και χωρίς να μασήσει τα λόγια της, μίλησε για το βάρος της και για την προσπάθεια να χάσει κίλα. Η αγαπημένη ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν την ενοχλούν τα κιλά της και πως δεν έχει καταφέρει να συντηρήσει ένα συγκεκριμένο βάρος.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, ανέφερε πως σε γενικές γραμμές δεν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με το bullying.

«Επειδή γενικότερα, δεν υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να το αναγνωρίσω κιόλας. Εμφανώς, όχι, δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς όμως, έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου. Εγώ αυτά δεν τα ακούω καν», είπε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Βογιατζάκη για τη προσπάθεια της να χάσει κιλά

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια να χάσει κιλά. Όπως είπε, δεν θέλει να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

«Μία βάζω κιλά, μία βγάζω, δεν μπορώ να τα κρατήσω και ποτέ. Δεν μπορώ να τα διώξω, να τα συντηρήσω και να μην τα ξαναπάρω. Όλη μου η ζωή είναι βάλε-βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, δεν έγινε και τίποτα. Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει», δήλωσε.

«Όταν μπαίνω στη διαδικασία, είμαι πειθαρχημένη, αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω. Μπορώ να το κάνω 6-7 μήνες, χάνω 25 κιλά και μετά τα παίρνω ξανά, γιατί σταματάω», συμπλήρωσε.

Related posts

Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα: Ξεθάβεται χρόνια μετά, το μυστικό από τα έγκατα της γης, βρήκε τον σκελετό του το Φως στο Τούνελ

Βγάζει 100€ τη 1 ώρα: “Χρυσές” δουλειές για τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

Κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα του δίνει το τελειωτικό χτύπημα – Τα παίρνει όλα