Χώρισε η Μαρία Λουΐζα Βούρου: Σε διάσταση με τον σύζυγό της 3 χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο

by Εύα Ζαχαριάδη

Μαρία Λουΐζα Βούρου: Ο χωρισμός τρία χρόνια μετά τον γάμο

Φωτιά έχουν πάρει οι φήμες που θέλουν την Μαρία Λουΐζα Βούρου και τον Γιάννη Παπαγεωργίου να περνάνε μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους και να ζουν χωριστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι η παρουσιάστρια έχει μετακομίσει μαζί με τον γιο της σε άλλο σπίτι. Ωστόσο οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως το ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, καθώς δεν επιθυμούν να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα.

Χώρισε η Μαρία Λουΐζα Βούρου: Σε διάσταση με τον σύζυγό της 3 χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο

Σε δεύτερο χρόνο η Μαρία Λουΐζα Βούρου ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα ξεκαθαρίσουν αν θέλουν ή όχι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και αν τελικά οι διαφορές είναι τέτοιες που μπορούν να γεφυρωθούν.

Το unfollow στο Ιnstagram φουντώνει τις φήμες χωρισμού

Χώρισε η Μαρία Λουΐζα Βούρου: Σε διάσταση με τον σύζυγό της 3 χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο

Μαρία Λουΐζα Βούρου: Το Unfollow στον σύζυγο της

Την ίδια στιγμή ωστόσο η Μαρία Λουΐζα Βούρου έχει κάνει unfollow στο Instagram τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου. Μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μαρία Λουΐζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου συνεχίζουν να μοιράζονται χρόνο για χάρη του γιου τους, ενώ και οι δυο τους έχουν επικεντρωθεί παράλληλα στα επαγγελματικά τους, μέχρι να πάρουν και την τελική απόφαση για τον γάμο τους.

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου ερωτεύτηκαν το 2017, ενώ παντρεύτηκαν το 2019 στο Μπατσί της Άνδρου, βαφτίζοντας και τον εννέα μηνών τότε γιο τους. Λίγο νωρίτερα και ενώ η παρουσιάστρια ήταν έγκυος, οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Τον Ιούλιο του 2021 η Μαρία Λουΐζα Βούρου είχε μοιραστεί, μέσω instagram την θλίψη της για την απώλεια του πατριού της.

«Αν κάτι έμαθα μέσα από τον πόνο που νιώθω για το χαμο του αγαπημένου μου πατέρα είναι πως πρέπει να ζεις και να αγαπάς την κάθε στιγμή με τον σύντροφο σου , με το παιδί σου , με τους γονείς σου , τους φίλους σου. Είμαστε «περαστικοί» από αυτόν τον κόσμο ας φροντίσουμε το χρόνο που έχουμε να δείχνουμε αγάπη … μόνο αγάπη …», είχε γράψει δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo