Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Η σειρά “Σασμός” γυρίζεται στο πραγματικό πατρικό μου σπίτι»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:

Είναι νέα και αγαπημένη, είναι η «Αργυρώ Βρουλάκη» από την καθηλωτική σειρά του ALPHA «Σασμός», που έχει τεράστια απήχηση στο κοινό. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις “Άγριες Μέλισσες” και απολαύσαμε πέρυσι ως Ελπίδα στον “Σιωπηλό Δρόμο”, ερμηνεύει φέτος την κεντρική ηρωίδα της νέας δραματικής σειράς του Alpha. Η σειρά περιγράφει το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Η σειρά “Σασμός” γυρίζεται στο πραγματικό πατρικό μου σπίτι»

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Φαμέλη Χειλά

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε πως το σπίτι που παρουσιάζεται ως το πατρικό της στη σειρά, είναι το σπίτι που όντως μεγάλωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της τηλεοπτικής Αργυρώς, είναι το δικό μου πατρικό σπίτι, αυτό που μεγάλωσα. Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου δωμάτιο στη σειρά. Το ίδιο και με το δωμάτιο της μαμάς μου, που το διάλεξε για την τηλεοπτική μαμά μου.”

“Στη σειρά έχω μια σκηνή που φτάνω στο σπίτι μετά από χρόνια που ήμουν στην Αυστραλία και η συγκίνησή μου ήταν πραγματική, γιατί λόγω δουλειάς δεν πήγαινα συχνά. Το είδα φτιαγμένο και με πολύ κόσμο και συγκινήθηκα. Είχα καιρό να το δω με τόσο κόσμο“, πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν