Χριστίνα Μουστάκα: Πως είναι σήμερα το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα και με τι ασχολείται

Χριστίνα Μουστάκα: Χάθηκε από την τηλεόραση και ζει μια υπέροχη ζωή

Μέσα από την συμμετοχή της στους Ράδιο Αρβύλα η Χριστίνα Μουστάκα κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού πάνω της. Η πρώην σχέση του Αντώνη Κανάκη, κρατάει απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο εξακολουθεί να μοιράζεται κάποιες τρυφερές στιγμές από την καινούργια της ζωή στο Instagram.

Η ίδια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία ρούχων, την οποία προβάλλει στα social media.

Σήμερα το άλλοτε κορίτσι του Αντώνη Κανάκη απολαμβάνει το ρόλο της μητρότητας με το γιο της, γεγονός που γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το καροτσάκι του μωρού της και γράφοντας ως λεζάντα ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Ρόμπι Γουίλιαμς «Me and my monkey».

Χριστίνα Μουστάκα: Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της είναι ο Άγγελος Μπούρας. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Κινέτα, έχοντας δύο μαγαζιά εστίασης. Το αγαπημένο ζευγάρι αν και βρίσκεται μακριά από τη δημοσιότητα, είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα σε ένα παλιότερο βίντεο στο Instagram της, τη βλέπουμε να χάνεται στην αγκαλιά του συντρόφου της κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλιά της.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα