Χριστίνα Ορφανίδου : Η φωτογραφία με μαγιό για την υποδοχή του καλοκαιριού και η ερώτηση στους ακολούθους της

by Τόνια Τζαφέρη

Χριστίνα Ορφανίδου : Η φωτογραφία με μαγιό και η ερώτηση στους ακολούθους της

Χριστίνα Ορφανίδου : Τι και αν αποχωρούν από τα ριάλιτι. Εξακολουθούν να βρίσκουν ανταπόκριση μέσω των social media. Ειδικά όταν οι δημοσιεύσεις τους, τραβούν το ενδιαφέρον.

Η Χριστίνα Ορφανίδου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Big Brother». Μπορεί να μην έφτασε στον τελικό, αλλά πριν λίγες ημέρες προκάλεσε «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό. Κυρίως με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στιγμιότυπα από εμφάνισή της που έκανε με μαγιό. Και ρωτούσε τους διαδικτυακούς της φίλους αν της ταιριάζει να το βάλει.

Χριστίνα Ορφανίδου : Η φωτογραφία με μαγιό και η ερώτηση στους ακολούθους της

Όταν ρωτήθηκε αν θα ξαναέμπαινε στο ριάλιτι είχε πει σε συνέντευξή της: «Θα ήθελα να μπω για μια εβδομάδα και να κάνω ένα guest. Αν ξανά έμπαινα στο παιχνίδι αυτή τη φορά θα μιλούσα χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα χαλάσω κάποιου την διάθεση. Ή αν το κοινό θα με αντιπαθήσει. Δεν θα μετέφερα όμως τι κλίμα επικρατεί έξω.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο και πιστεύω ότι τα δίδυμα και η Ραΐσα που είναι πιο μικροί σε ηλικία θα δυσκολευτούν πολύ. Η Ραΐσα δεν έχει πάρε πολλή αγάπη και για αυτό επιζητά την προσοχή.

Τα δίδυμα από την άλλη είναι δύο όμορφα αγόρια που ζούσαν με τους γονείς τους. Δούλευαν νύχτα και είχαν πάντα θετική προσέγγιση από τα κορίτσια. Αν βγουν και δουν κάποια αρνητικά σχόλια δεν ξέρω πως θα το διαχειριστούν».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα