Χριστίνα Ορφανίδου: Η συμμετοχή στο Big Brother και οι σπάνιες φωτογραφίες πριν γίνει γνωστή

by Τόνια Τζαφέρη

Χριστίνα Ορφανίδου: Έτσι ήταν πριν γίνει γνωστή

Χριστίνα Ορφανίδου: Όλο και περισσότερες πληροφορίες και εικόνες έχουμε από την άγνωστη ζωή της Ορφανίδου. Είναι η κοπέλα που κατάφερε να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κεντρίσει την προσοχή. Είναι μία από τις εντυπωσιακότερες παίκτριες ελληνικού ριάλιτι. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει είτε τη συμπαθεί, είτε όχι.

Ως εκκεντρική παρουσία έχει αποκτήσει φανατικό κοινό αλλά και πολλούς πολέμιους. Με την ίδια να μοιάζει να απολαμβάνει την αναγνωσιμότητα που κέρδισε στο Big Brother στο έπακρο.

Ο λόγος φυσικά για τη Χριστίνα Ορφανίδου, που δεν έπαψε λεπτό να απασχολεί μετά το τέλος της από τον «Μεγάλο Αδερφό». Η ίδια, είναι πολύ ενεργή στα social media, ανεβάζοντας διαρκώς υλικό, έχοντας όμως… εξαφανίσει τις παλιές της φωτογραφίες. Μπορεί εκείνη να διέγραψε τις παλαιότερες φωτογραφίες της, ωστόσο υπάρχουν ακόμη. Και μάλιστα η παίχτρια δείχνει εξίσου εντυπωσιακή. Χωρίς να έχει προβεί σε τεράστιες αλλαγές.

Όμως αποδεικνύεται, εμείς, δεν την έχουμε δει ποτέ πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της. Καθώς τη γνωρίσαμε όταν είχε ήδη εμπιστευτεί τον δερματολόγο της προκειμένου να… ενισχύσει ελαφρώς τα χείλη της. Τι και αν δεν κέρδισε το έπαθλο, κέρδισε την περισσότερη αναγνωρισιμότητα μετά το τέλος του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ.

Το πως ήταν πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις; Θα το δούμε ευθύς αμέσως:

Χριστίνα Ορφανίδου: Έτσι ήταν πριν γίνει γνωστή

Χριστίνα Ορφανίδου: Έτσι ήταν πριν γίνει γνωστή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα