Χριστίνα Ορφανίδου: Η συμμετοχή στο Big Brother και οι σπάνιες φωτογραφίες πριν γίνει γνωστή

by Τόνια Τζαφέρη
Χριστίνα Ορφανίδου: Η συμμετοχή στο Big Brother και οι σπάνιες φωτογραφίες πριν γίνει γνωστή

Χριστίνα Ορφανίδου: Έτσι ήταν πριν γίνει γνωστή

Χριστίνα Ορφανίδου: Όλο και περισσότερες πληροφορίες και εικόνες έχουμε από την άγνωστη ζωή της Ορφανίδου. Είναι η κοπέλα που κατάφερε να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κεντρίσει την προσοχή. Είναι μία από τις εντυπωσιακότερες παίκτριες ελληνικού ριάλιτι. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει είτε τη συμπαθεί, είτε όχι.

Ως εκκεντρική παρουσία έχει αποκτήσει φανατικό κοινό αλλά και πολλούς πολέμιους. Με την ίδια να μοιάζει να απολαμβάνει την αναγνωσιμότητα που κέρδισε στο Big Brother στο έπακρο.

Ο λόγος φυσικά για τη Χριστίνα Ορφανίδου, που δεν έπαψε λεπτό να απασχολεί μετά το τέλος της από τον «Μεγάλο Αδερφό». Η ίδια, είναι πολύ ενεργή στα social media, ανεβάζοντας διαρκώς υλικό, έχοντας όμως… εξαφανίσει τις παλιές της φωτογραφίες. Μπορεί εκείνη να διέγραψε τις παλαιότερες φωτογραφίες της, ωστόσο υπάρχουν ακόμη. Και μάλιστα η παίχτρια δείχνει εξίσου εντυπωσιακή. Χωρίς να έχει προβεί σε τεράστιες αλλαγές.

Όμως αποδεικνύεται, εμείς, δεν την έχουμε δει ποτέ πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της. Καθώς τη γνωρίσαμε όταν είχε ήδη εμπιστευτεί τον δερματολόγο της προκειμένου να… ενισχύσει ελαφρώς τα χείλη της. Τι και αν δεν κέρδισε το έπαθλο, κέρδισε την περισσότερη αναγνωρισιμότητα μετά το τέλος του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ.

Το πως ήταν πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις; Θα το δούμε ευθύς αμέσως:

Χριστίνα Ορφανίδου: Η συμμετοχή στο Big Brother και οι σπάνιες φωτογραφίες πριν γίνει γνωστή

Χριστίνα Ορφανίδου: Η συμμετοχή στο Big Brother και οι σπάνιες φωτογραφίες πριν γίνει γνωστή

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα