Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το γουστόζικο σπίτι, η απίθανη διακόσμηση, η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη και η αγαπημένη γωνιά στο σαλόνι

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Λεπτομέρειες από το εσωτερικό του σπιτιού του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, δίνει μεγάλη έμφαση στην αισθητική των σπιτιών που τοποθετεί τους ήρωές του κάθε φορά. Στη νέα σειρά του Mega, θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου αλλά και η Χαρούλα Αλεξίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει πως ο ίδιος διακοσμεί τον δικό του χώρο, στον οποίο εργάζεται πολλές ώρες, όταν ξεκινά τη συγγραφή ενός έργου.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, στο σπίτι του ηθοποιού επικρατούν γήινοι και παλ τόνοι, ενώ το ξύλινο πάτωμα και η μεγάλη βιβλιοθήκη κάνουν την ατμόσφαιρα πιο cozy και aesthetic.

Η κατοικία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη διαθέτει κήπο, όπου ο ίδιος περνούσε αρκετές ώρες την περίοδο της καραντίνας, ενώ η πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο και τα βιβλία παραμένει η αγαπημένη του γωνιά.

Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Related posts

Θείο «δώpο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Πολύ κρίμα: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, σε άσχημη κατάσταση πασίγνωστος Έλληνας

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν