Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το πρώτο τρέιλερ της νέα του σειράς “Maestro” είναι εδώ

by Τόνια Τζαφέρη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μας παρουσιάζει το νέο του έργο

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κατακτήσει το κοινό, το οποίο με ανυπομονησία περιμένει το επόμενο του βήμα και την επόμενη σειρά ή ταινία προκειμένου να πάρει εισιτήρια και να μην χάσει την νέα κυκλοφορία.

Αυτήν την φορά, τρέιλερ κινηματογραφικής ταινίας θα μπορούσε να είναι το teaser της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο Maestro. Μέχρι πρότινος η σειρά, που διαδραματίζεται στους Παξούς, έφερε τον τίτλο «Δάσκαλος», ενώ γυρίσματα έγιναν επίσης στην Κέρκυρα και την Αθήνα. Το Mega, τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο θα προβάλλεται η σειρά είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το πρώτο τρέιλερ της νέα του σειράς “Maestro” είναι εδώ

“Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη”

«Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες».

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Ποτέ θα προβληθεί η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρη. Η σειρά θα έχει εννέα επεισόδια και η προβολή της ξεκινά τον Οκτώβριο στο Mega.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo