Χρήστος Δάντης: «Η κυβέρνηση κάνει καραγκιοζιλίκια από την αρχή της επιδημίας»

Χρήστος Δάντης: «Η κυβέρνηση κάνει καραγκιοζιλίκια από την αρχή της επιδημίας»

Χρήστος Δάντης: Από την αρχή η κυβέρνηση κάνει καραγκιοζιλίκια

Χρήστος Δάντης: Ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε να «ταράξει τα νερά», με μία ανάρτηση όλο φωτιά! Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθαρίζει τις σκέψεις του και τοποθετείται αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, σε ότι έχει να κάνει με την πανδημία. Χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Δάντης, αναφέρθηκε στην επιβολή των νέων μέτρων στην εστίαση και στον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.

Πρόθεσή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, είναι να κάνει γνωστό ότι έχει εκφέρει τη γνώμη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Επειδή δεν γνωρίζει αν τελικά θα «παίξει» ή αν επιλεχθούν συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του, εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης.

Χρήστος Δάντης: «Η κυβέρνηση κάνει καραγκιοζιλίκια από την αρχή της επιδημίας»

Η οργισμένη δημοσίευση του Χρήστου Δάντη

«Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα Εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη κλπ. Καθώς δε γνωρίζω εάν θα ”παίξει” η δήλωση μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: “Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο”» 

Χρήστος Δάντης: Η δεύτερη και επεξηγηματική ανάρτησή του

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο τραγουδιστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αρνητής του εμβολιασμού. Ο ίδιος μάλιστα έχει εμβολιαστεί. Ωστόσο υπερασπίζεται το δικαίωμα στην επιλογή. Προτρέπει όσους τον διαβάζουν να μην διχάζονται και στρέφεται κατά της κυβέρνησης για όλα αυτά που βιώνουμε.

«Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Εμβολιασμένος είμαι. Ούτε είμαι κατά του μη εμβολιασμού. Δικαίωμα καθενός είναι να επιλέξει. Ούτε καταριέμαι τα μαγαζιά που ζητούν πιστοποιητικό, ούτε τους καλλιτέχνες φυσικά. Τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά μας; Έχουν ενάμιση χρόνο να δουλέψουν, μαζί τους κι εγώ.

Μη διχάζεστε, βρίζετε ή βγάζετε συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως είμαι κατά του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση, και του “μπερδέματος” που σας έχει δημιουργήσει. Από κει ξεκινάει το κακό που αυτή τη στιγμή είναι μικρό, για πλάκα όμως μπορεί να εξελιχθεί σ έναν μικρό εμφύλιο. Αντισταθείτε, αγαπηθείτε, σεβαστείτε ο ένας το χώρο του άλλου» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα