Χρήστος Σαντικάι: «Ήταν πολύ έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε, να βάλουν έναν Αλβανό να λέει τα κάλαντα»

Χρήστος Σαντικάι: Βρέθηκε καλεσμένος σε συνέντευξη και μίλησε για όλα

Τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια όπου άγγιξε το κοινό με την ερμηνεία και τα κάλαντα του, όταν πρωτοεμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πανιά. Πλέον ο Χρήστος Σαντικάι πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για την περίοδο που ήταν παιδί και με το πόσο είχε ταυτιστεί με τα Χριστούγεννα για τα κάλαντα που τραγουδούσε.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παιδική του ηλικία, όταν τον γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter αλλά και τις ερμηνείες του στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ψαλμούς για την περίοδο του Πάσχα.

Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Και πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα, δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει, δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν, ήταν πολύ έξυπνο.

Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν έκρυψε πως μεσολάβησε μια δύσκολη περίοδος από την εποχή του Alter στην solo καριέρα του στο τραγούδι.

«Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα… το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν.

Με βοηθάει μέχρι και τώρα, ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε», παραδέχτηκε ο Χρήστος Σαντικάι.

Related posts

Πάγωσαν οι φανς της: Δoλοφονήθηκε πασίγνωστή νεαρή TikToker

Επίσημο τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από την ελληνική τηλεόραση – Οι αντικαταστάτες του ανακοινώθηκαν

Αuτά είναι τα τρία άτuχα ζώδια του Πάσχα – Θα το περάσоuν άγχоς, πίεσn και οıκογενεıακές συγκρούσεıς