«Χτυπάει ξανά η καρδιά» της Αθηνάς Ωνάση: Αυτός είναι ο κούκλος επιχειρηματίας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της

Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της η Αθηνά Ωνάση, η οποία φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη. Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτονα, είχε συζητηθεί πάρα πολύ. Η ίδια δεν είχε τοποθετηθεί για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό και είχε αποσυρθεί από τη δημοσιότητα διακριτικά.

Μία από τις μεγάλες αγάπες της πάμπλουτης κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, είναι τα άλογα. Τα λατρεύει, τα εκτρέφει και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει πάρει μέρος σε αγώνες ιππασίας.

Ένα από τα άλογα που μεγάλωσε από μικρό και ήταν το αγαπημένο της ήταν ο «Κορνέτο Κ». Ένας υπέροχος επιβήτορας με μαύρο στιλπνό τρίχωμα. Ένα άλογο που μπορεί να πηδάει με άνεση εμπόδια ύψους 1.60 και το οποίο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς λάτρευε και εκείνος. Όμως, η Αθηνά αποφάσισε να το πουλήσει για δικούς της λόγους. Για το άλογο ενδιαφέρθηκε ο επιχειρηματίας και αθλητής ιππασίας Αλμπέρτο Ζόρζι.

Έτσι, Αλμπέρτο και Αθηνά ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με τις συνομιλίες τους να γίνονται όλο και περισσότερες όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, τα ξένα Μέσα έχουν κυριολεκτικά «πάρει φωτιά» και μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, η οποία βρήκε την αγάπη στην αγκαλιά του Αλμπέρτο.

Επιπλέον, τα ξένα μέσα το πάνε ακόμη παρακάτω και λένε πως η Αθηνά ήταν η αιτία που ο Αλμπέρτο χώρισε την σύντροφό του, Αναλίζα Τζιουντίνι, επίσης επιχειρηματία από τη Βόρεια Ιταλία.

Πλέον, Αθηνά και Αλμπέρτο περνούν πολλές ώρες μαζί στην Ολλανδία και μοιράζονται τη μεγάλη τους αγάπη που είναι τα άλογα.

Εικόνες του νέου συντρόφου της Αθηνάς Ωνάση

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού