«Δάκρυσε» από συγκίνηση το πανελλήνιο με το σχόλιο του Πορτοσάλτε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Άρης Πορτοσάλτε: Η δημόσια υποστήριξη στον Πρωθυπουργό

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε το νέο look του πρωθυπουργού, από το χθεσινό διάγγελμα, το οποίο τον έδειχνε κάπως πιο ατημέλητο (μάλλον και λόγω του κορονοϊού και της καραντίνας).

Μεγάλη συζήτηση έγινε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι για το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού που εμφανίστηκε αξύριστος με απλό μπλουζάκι, κοπιάροντας μετά τον Μακρόν το στυλ του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Δάκρυσε» από συγκίνηση το πανελλήνιο με το σχόλιο του Πορτοσάλτε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στον Σκάι βέβαια δεν έγινε καμία αναφορά για τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος παραδέχτηκε ότι μοιράζει «ψίχουλα» στον λαό και έριξε όλες τις ευθύνες για το κύμα της ακρίβειας στον πόλεμο της Ουκρανίας, ενώ οι αυξήσεις των τιμών είχαν πάρει την ανηφόρα πολύ νωρίτερα.

Τι ακριβώς είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ

Εστιάζοντας λοιπόν στo look του πρωθυπουργού, ο Οικονόμου παραδέχτηκε ότι «η επικοινωνία είναι μέρος της πολιτικής» και ότι η εμφάνισή του ήταν συμβολική και περνάει το μήνυμά του.

Τον σχολιασμό απογείωσε ο γραφικός Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος σχολίασε ότι «σε μια εποχή που υπάρχει πόλεμος ο ηγέτης εμφανίζεται ανθρώπινος ανάμεσα σε ανθρώπους γιατί αντιμετωπίζει ανθρώπινα προβλήματα»….!

Ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπο των πολιτών μετά από αυτή την διευκρίνηση για την τόση ανθρωπιά του ηγέτη τους…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν