«Δάκρυσε» ολόκληρη η Ελλάδα: Η συγκίνηση για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και η σκηνή-αριστούργημα με τον Καπουτζίδη στις «Σέρρες»

Πάνος Νάτσης: Η χαρά και η συγκίνηση του τηλεοπτικού κοινού με τη σειρά «Σέρρες»

Η τελευταία σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες» είναι που έχει καθηλώσει ολόκληρη την Ελλάδα, που παρακολουθεί τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση στην τελευταία του επαγγελματική συνεργασία πριν το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα τον Γενάρη του 2022. Η συγκεκριμένη σειρά προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και προσφέρει άφθονο γέλιο και συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, στο διπλό επεισόδιο, που είδαμε χθες, Τετάρτη, guest έκανε και ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Καπουτζίδης, δίνοντας τεράστια χαρά και συγκίνηση στους τηλεθεατές.

«Η απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες, τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά» υπογράμμισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Πάνο Νάτση και τη συμμετοχή του στις “Σέρρες”, πριν λίγες εβδομάδες.

«Δάκρυσε» ολόκληρη η Ελλάδα: Η συγκίνηση για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και η σκηνή-αριστούργημα με τον Καπουτζίδη στις «Σέρρες»

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter για τις «Σέρρες»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo