«Δάκρυσε» το διαδίκτυο: Γαμπρός χορεύει με την με την παράλυτη μητέρα του που πάει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα

«Προσευχόμουν καθημερινά να καταφέρω να χορέψω μαζί του» λέει η μητέρα που πάσχει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα

Τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται να κάνει ένα βίντεο από έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό. Ρίγη συγκίνησης μάλιστα ένιωσαν όσοι παρακολούθησαν την τρυφερή στιγμή ενός γιου και μιας μητέρας. Πιο συγκεκριμένα, μία μαμά κατάφερε να σηκωθεί από το αναπηρικό αμαξίδιο για να χορέψει με τον γαμπρό, που δεν ήταν άλλος από τον γιο της!

Η Kathy Poirer πάσχει από νόσο του κινητικού νευρώνα (MND) και δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά με τη βοήθεια των γιων της, κατάφερε να μοιραστεί έναν ιδιαίτερο χορό με τον μεγαλύτερο της, τον Zak, στο γάμο του.

«Ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν τη στιγμή με τον γιο μου», ανέφερε η Kathy. «Ο γάμος του ήταν ένα ορόσημο και προσευχόμουν καθημερινά να καταφέρω να χορέψω μαζί του και να μοιραστώ τη χαρά του. Αυτό που απεικονίζεται στο βίντεο, είναι η αγάπη μιας μητέρας η οποία μπορεί να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια για χάρη του παιδιού της».

Δείτε το βίντεο με τον γαμπρό και τη μητέρα του

Η νόσος του κινητικού νευρώνα, από την οποία πάσχει τα τελευταία 3 χρόνια η Kathy, είναι είναι μια νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, με συνέπεια την προϊούσα μυϊκή ατροφία. Ξεκινάει με ένα μούδιασμα και αδυναμία σε κάποιο άκρο και καταλήγει σε κινητική παράλυση χεριών ή και ποδιών, αδυναμία κατάποσης και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Related posts

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα

Η τραγική ειρωνεία για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Στάθη Χατζηλάμπρου – Πώς έγινε το τροχαίο