«Δέχομαι να γίνω γυναίκα του»: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύεται και το έμαθε από τον κουμπάρο

by Τόνια Τζαφέρη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δέχθηκε δημόσια την πρόταση γάμου που της αποκάλυψαν

Αποκαλύψεις είχαμε στο ριάλιτι επιβίωσης με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έμαθε πως αναμένεται να δεχθεί πρόταση γάμου.

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor κι έτσι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μεγάλη έκπληξη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία έλαβε βίντεο από τον καλό της φίλο Ανανία

Μεγάλη έκπληξη λοιπόν για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία έλαβε βίντεο από τον καλό της φίλο Ανανία, ο οποίος και την ενημέρωσε για τα σχέδια γάμου που κάνει ο σύντροφός της, όταν τελειώσει το Survivor.

«Δέχομαι να γίνω γυναίκα του»: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύεται και το έμαθε από τον κουμπάρο

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», ήταν το μήνυμα του Ανανία.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε πανηγυρισμούς απατώντας πως δέχεται από τώρα την πρόταση που θα της κάνει ο καλός της προκειμένου να παντρευτούν.

«Θέλω να πω πως δέχομαι να γίνω γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος και θέλω να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, όλη την παρέα. Πραγματικά Ανανία δεν έχω λόγια…» ήταν η αντίδρασή της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν