Δεύτερος κύκλος του Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το κάστ στους Παξούς

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έρχεται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο αγαπημένο νησί των Παξών για τα γυρίσματα της νέας σεζόν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρκετά συχνά μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την διαδικασία των γυρισμάτων, φροντίζοντας πάντα να μην προδώσει κάτι από τον δεύτερο κύκλο. 

Καινούρια επεισόδια θα χαρίσει στους τηλεθεατές η επιτυχημένη σειρά Maestro με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, την ώρα που το ταξίδι της πιο πρόσφατης δουλειάς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ανά τον κόσμο συνεχίζεται μέσω του Netflix.

Το καστ της σειράς ήδη βρίσκεται στους Παξούς, καθώς τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρκετά συχνά μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την διαδικασία των γυρισμάτων, φροντίζοντας πάντα να μην προδώσει κάτι από τον δεύτερο κύκλο.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα με τα καταπράσινα τοπία του νησιού, όπου γίνονται τα γυρίσματα, γράφοντας στη λεζάντα: «Άνοιξη».

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο