Δεν άντεξε άλλο: Η Σοφία Χατζηπαντελή απαντάει για πρώτη φορά στον Λάκη Γαβαλά και στα σχόλιά του

Σοφία Χατζηπαντέλη: Απάντησε στον Λάκη Γαβαλά με λίγα λόγια

Ο γνωστός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς έχει σχολιάσει αμέτρητες φορές την Σοφία Χατζηπαντέλη με καθόλου κολακευτικά λόγια. Ωστόσο αυτή την φορά, το γνωστό μοντέλο, περίμενε στην γωνία τον σχεδιαστή για να του δώσει την απάντηση της.

Η κριτής του φετινού GNTM, μπορεί να έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, δεν έχει κερδίσει όμως και τον κόσμο της εγχώριας μόδας, που την κρίνει για τα φρύδια, αλλά και για το ντύσιμό της συνεχώς.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε σήμερα στη δημοσιότητα έναν τσακωμό τους κάτω από το προφίλ της στο instagram, σχετικά με την εμφάνισή της.

Μία εκείνος με τον χαρακτηρισμό «Φρύδια Κάλο», μια η Ραμόνα Βλαντή με το να την αποκαλεί ψεύτικη και πλαστική, η Σοφία Χατζηπαντέλη δεν χορταίνει προσβολές. Ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται και ιδιαίτερα, αφού στο κοινό είναι αγαπητή, ενώ η καριέρα της στο μόντελινγκ της έχει προσφέρει πάρα πολλά λεφτά!

Σοφία Χατζηπαντέλη: Ο τσακωμός με τον Λάκη Γαβαλά

«Aμφιβάλλω ότι είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση. Παρακαλώ σεβάσου ότι είσαι γυναίκα πρώτα και μετά σεβάσου τη σημασία της λέξης μόδα» γράφει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πριν ασκήσεις κριτική για την κατανόηση μου και τον σεβασμό που έχω στη μόδα σου προτείνω να επανεκτιμήσεις τι εσύ πιστεύεις ότι σημαίνει, επειδή βασιζόμενη σε ότι έχω δει από το στιλ σου είναι παραπάνω από προσβλητικό και όλο λάθος. Μην ξαναπείς για μένα αν δεν πω για σένα εγώ κάτι την επόμενη φορά» απαντά η Χατζηπαντέλη.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη