Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, τους έπιασαν χέρι – χέρι

by Maria Giannoutsou
Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, τους έπιασαν χέρι – χέρι

Η Πάουλα Μπαντόσα μοιράστηκε ένα εκτενές μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες εβδομάδες, ανακοινώνοντας πως η ίδια και ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισαν να χωρίσουν.

Τα όσα ανέφερε η Πάουλα στην ανάρτηση της:
«Μετά από προσεκτική σκέψη και μετά από πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι με αγάπη και σαν φίλοι, με αμοιβαίο σεβασμό, αποφασίσαμε να πορευθούμε ο καθένας στον δικό του δρόμο. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων και των οικογενειών μας. Καθώς προχωράμε προς τα νέα κεφάλαια στις ζωές μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο» είχε εξομολογηθεί η Ισπανίδα τενίστρια.

Παρά ταύτα, τις τελευταίες ημέρες, ένα νέο βίντεο που δείχνει το πρώην ζευγάρι κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενισχύοντας τις φήμες για μια πιθανή επανασύνδεση μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα.

Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, τους έπιασαν χέρι – χέρι

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο τους περπατούν αγκαλιασμένοι στο Μόντε Κάρλο, παρά την ανακοίνωση για τον χωρισμό τους!

“Γι’ αυτό χωρίσαμε”: “Σπάει” τη σιωπή της η πρώην σύντροφος του Τσιτσιπά για το ξαφνικό τέλος μετά από 1 χρόνο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε με την Πάολα Μπαντόσα, όπως ανακοινώθηκε από την Ισπανίδα τενίστρια, την Κυριακή του Πάσχα.

Σε συνέντευξή της στο tennis.com, η Πάολα Μπαντόσα μίλησε για τον χωρισμό και παραδέχτηκε αρχικά ότι «συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι δυνατή, οπότε προσπαθώ να διαχειριστώ τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ. Όταν τα πηγαίναμε καλά, η σχέση μας ήταν καλή. Άλλες φορές είχαμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα ο καθένας και ορισμένες φορές είναι καλύτερο να τραβάς ξεχωριστούς δρόμους».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τηρεί σιγή ιχθύος

Η τενίστρια επεσήμανε ότι «μου θύμιζε αρκετά την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ όταν συναντάς τον σωστό άνθρωπο αλλά μάλλον στην λάθος στιγμή. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Είναι σαν τρενάκι λούνα παρκ. Ξυπνάς κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Συναισθηματικά υπήρχαν τα πάνω και τα κάτω και ήταν δύσκολα για μένα το τελευταίο διάστημα. Για την ώρα αντιδρώ καλά. Έχω την καλύτερη ομάδα δίπλα μου, παρακολουθούμε την κατάσταση καθημερινά. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι όλα θα είναι αρκετά καλά».

Η ανακοίνωση της Πάολα Μπαντόσα για τον χωρισμό με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η Πάολα Μπαντόσα έγραψε, την περασμένη Κυριακή, ότι:

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, της οικογένειάς μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».