Δεν χωράνε στον καναπέ: Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ποζάρουν με τα 6 παιδιά τους στην πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Ολυμπία Χοψονίδου: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι ζουν η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά τους. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και η σύζυγός του κάθε χρόνο ανυπομονούν για το καλοκαίρι, αφού είναι η μοναδική περίοδος που μπορούν να περάσουν χρόνο όλοι μαζί, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς αφού έκαναν τον πρώτο γύρο των διακοπών τους, πλέον έχουν επιστρέψει σπίτι τους, ωστόσο συνεχίζουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Το απόγευμα της Κυριακής 31/7 μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν διαλέξει για την οικία τους έναν μεγάλο γρκι καναπέ, για να χωράει και τα 8 μέλη της οικογένειας.

Δείτε την εικόνα με την πολυμελή οικογένεια της Βαλέριας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Δεν χωράνε στον καναπέ: Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ποζάρουν με τα 6 παιδιά τους στην πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν