Δεν έχει κάνει το εμβόλιο: Στην εντατική του σωτηρία με κορονοϊό ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος

by Τόνια Τζαφέρη

Στάθης Αγγελόπουλος: Στην εντατική με κορονοϊό ο τραγουδιστής

Στάθης Αγγελόπουλος: Δυστυχώς ο κορονοιός εξακολουθεί να παίρνει ζωές ανθρώπων και πολλοί να φτάνουν στο σημείο να διασωληνωθούν. Mε το εμβόλιο είναι ο μοναδικός τρόπος προκειμένου καλύψεις την υγεία σου, αλλά εκατομμύρια είναι εκείνοι που ακόμη διστάζουν.

Ένας από αυτούς είναι και ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος. Είναι ένας εκ των οποίων δεν είχε εμβολιαστεί και κόλλησε τον ιό. Mε αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να είναι πολύ κρίσιμη. Το τελευταίο δεκαήμερο νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με κορονοϊό.

Εδώ και δέκα ημέρες νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορονοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Όπως αναφέρουν το δημοσίευμα του ereportaz.gr και της δημοσιογράφου Άννας Τσιάλτα. O τραγουδιστής πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική αν και παρουσιάζει βελτίωση η κατάσταση του. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς έχει ακόμη δρόμο μέχρι να γίνει καλά και να πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με την ίδια πήγη, ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ. O τραγουδιστής “στάζει μέλι” για όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου που κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποκαταστήσει την υγεία του. Kαι να βγει από το νοσοκομείο γερός και δυνατός.

Στάθης Αγγελόπουλος: Στην εντατική με κορονοϊό ο τραγουδιστής

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα