«Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»: Οι αποκαλύψεις του Μαξίμου Μουμούρη

by Τόνια Τζαφέρη

Μάξιμος Μουμούρης: Τι αποκάλυψε για την καταγωγή του

Τον έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλές ελληνικές σειρές που έκαναν μεγάλη επιτυχία. Αυτήν την φορά εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε ανοιχτά για όλα.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης*, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, αλλά και την καταγωγή του.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Μάξιμο Μουμούρη

«Δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. Η σύζυγός μου έχει πει πως είμαι ο παιδικός της έρωτας. Έχει μεγαλύτερη ιστορία με έμενα, ευτυχώς που δεν την εντόπισα τότε. Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει, κι εγώ δεν αντιστάθηκα, πώς να αντισταθείς στη Νάντια;

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»: Οι αποκαλύψεις του Μαξίμου Μουμούρη

Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 20. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος και τον κρατάμε ανοιχτό. Με 4 γυναίκες είναι ένα φασαριόζικο σπίτι, άλλα είναι ωραίο. Κάποτε με ενοχλούσε και λίγο, άλλα τώρα σκέφτομαι πως σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει», είπε αρχικά ο Μάξιμος Μουμούρης.

*Ο Μάξιμος Μουμούρης γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1976 είναι ελληνικής και ιταλικής καταγωγής.

Όσον αφορά την καταγωγή του είπε: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας. Το κομμάτι το ιταλικό μέσα μου είναι πολύ έντονο και κάθε φορά που πηγαίνω στη δεύτερη πατρίδα μου νιώθω πάρα πολύ οικεία».

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»: Οι αποκαλύψεις του Μαξίμου Μουμούρη

*Ο Μάξιμος Μουμούρης γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1976 είναι ελληνικής και ιταλικής καταγωγής. Ο πατέρας του είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα του ήταν Ιταλίδα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo