«Δεν έχω σκοπό να πάρω Ferrari»: Οι οικονομικές απολαβές του Πέτρου Πολυχρονίδη από τότε που βγήκε στην τηλεόραση

«Δεν έχω σκοπό να πάρω Ferrari»: Οι οικονομικές απολαβές του Πέτρου Πολυχρονίδη από τότε που βγήκε στην τηλεόραση

Πέτρος Πολυχρονίδης: Όλες οι άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή του παρουσιαστή

O Πέτρος Πολυχρονίδης είχε μιλήσει στο παρελθόν στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για το ξεκίνημα του στον «Τροχό της Τύχης» στο Star, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην προσωπική του ζωή.

Παραμελήσατε άλλους τομείς της ζωής σας προς χάριν της δουλειάς;

Το πρόγραμμά μου ήταν ήδη υπερφορτωμένο και πριν από τον «Τροχό της τύχης» και η αλήθεια είναι ότι όντως παραμέλησα πολλά πράγματα. Κυρίως τον εαυτό μου και τους ανθρώπους μου.

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα αν καθυστερούσατε λίγο τη δημιουργία οικογένειας;

Καθόλου, γιατί ήταν μια απόφαση που πήρα συνειδητά και με αγάπη. Την οικογένειά μου την έκανα στα 30 μου, όχι από υποχρέωση ούτε επειδή είχα πίεση χρόνου.

Πώς είναι η σχέση σας με την πρώην σύζυγό σας;

Έχουμε φανταστική σχέση και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Όχι τυπική, αλλά ουσιαστική, με άξονα το πώς θα γίνουν σωστοί άνθρωποι τα παιδιά μας.

Η σύντροφός σας ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εσάς;

Ευτυχώς δεν έχει καμία σχέση!

«Δεν έχω σκοπό να πάρω Ferrari»: Οι οικονομικές απολαβές του Πέτρου Πολυχρονίδη από τότε που βγήκε στην τηλεόραση

Πέτρος Πολυχρονίδης: Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης του παρουσιαστή

Πώς βλέπει το γεγονός ότι συναντιέστε καθημερινά με την πρώην σύζυγό σας;

Καταρχήν η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που τα πάει εξαιρετικά με τα παιδιά μου και εκείνα τη λατρεύουν. Κι αυτό έγινε όχι επειδή της το ζήτησα εγώ, αλλά γιατί τα κέρδισε η ίδια, παρόλο που τη γνωρίζουν μόνο έξι μήνες. Η σχέση μου με την Κατερίνα δεν είναι μακροχρόνια, «μετράει» ένα χρόνο και κάτι.

Ποια είναι η πιο δύσκολη που έχετε περάσει τελευταία;

Μου ήρθαν απανωτά, πριν από τρία χρόνια το διαζύγιό μου και πέρυσι ο χαμός της αδελφής μου, στα 33 της. Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Να ρωτήσω για την αμοιβή σας; Αν είναι τέτοια που άλλαξε τη ζωή σας;

Είμαι πάρα πολύ καλά σε σύγκριση με τη ζωή που έκανα πριν. Είμαι απείρως καλύτερα. Μου λένε κάποιοι «ρε συ, ο τάδε παίρνει περισσότερα». Εγώ ήδη ζω πολύ καλύτερα από ό,τι πριν. Επίσης δεν έχω σκοπό να πάρω Ferrari. Ένα μεταχειρισμένο Opel έχω και μια μηχανή Rebel του 1985. Άντε, να αγοράσω παπούτσια των 60 ευρώ ενώ παλιά θα έπαιρνα των 40, αλλά μέχρι εκεί. Στη Νίκαια έμενα, στη Νίκαια θα συνεχίσω να μένω και στο δημόσιο σχολείο θα πηγαίνουν τα παιδιά μου. Δεν θα τα στείλω στην Αμερική επειδή βγήκα στην τηλεόραση.

Προτεινόμενα