“Δεν έχω τι άλλο να πω… συλλυπητήρια”: Λύγισε κλαίγοντας στην κάμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Φανερά φορτισμένος εξαιτίας όσων συμβαίνουν στην χώρα

Βαρύ ήταν το κλίμα της χθεσινής εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου ο οποίος ήταν φανερά επηρεασμένος και καταβεβλημένος εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στην χώρα μας. Ο παρουσιαστής του ANT1 καλωσόρισε τους τηλεθεατές του εκφράζοντας τη θλίψη του για τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στη χώρα μας.

Στο επίκεντρο η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά και οι άνδρες ορειβάτες οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί.

Αναλυτικά τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δολοφονία του Άλκη

«Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που πραγματικά ούτε εγώ δεν ξέρω τι να πω. Μέσα από την καρδιά μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσει όλους μας να πηγαίνουμε παρακάτω, όσο γίνεται καλύτερα. Γιατί δεν γίνεται κάθε μέρα να συμβαίνουν τόσο συνταρακτικά γεγονότα και στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω τι να πω, μέσα από την καρδιά μου μια υπόκλιση σε όλους τους ανθρώπους που πραγματικά ταλαιπωρούνται, βασανίζονται.

Συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχουν υποστεί όλα αυτά που έχουν υποστεί, μέσα από αυτά που συνέβησαν στα παιδιά τους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια εκπομπή», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη του The 2night Show.

Related posts

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε

Έρχεται το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024: Τα 3 ζώδια που θα κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα