Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις: Πασίγνωστος influencer κατηγορείται για κλοπή 30.000€ από παρουσιαστή

by Τόνια Τζαφέρη

Influencer: Νέα ανάρτηση για κλοπή παρουσιαστή

Μπορεί να μην είναι και πολύ έμπιστα τα όσα βλέπουμε και ακούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως από την άλλη πολλές φορές είναι αυτά που φέρνουν στο φως την αλήθεια. Όπως και να έχει έχουν τεράστια επιρροή και αναδεικνύουν θέματα για τα οποία μιλά όλη η χώρα.

O ασκός του Αιόλου άνοιξε και για τους Έλληνες instagrammers – influencers μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου εξαπολύουν ευθείες βολές σε βάρος τους, υποστηρίζοντας πως τώρα που η περίσταση απαιτεί να μιλήσουν… εκείνοι παραμένουν άφαντοι.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις: Πασίγνωστος influencer κατηγορείται για κλοπή 30.000€ από παρουσιαστή

Με αφορμή αυτό, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης -χάρη στον οποίο πήρε τέτοια έκταση ο βιασμός της 24χρονης- έριξε τις βολές του και σε πασίγνωστο influncer του οποίου ο λογαριασμός στο instagram μετρά αυτή τη στιγμή περίπου 300.000 ακολούθους, υποστηρίζοντας πως είναι στα δικαστήρια με πρώην εργοδότη του, καθώς του έκλεψε 30.000€ από το χρηματοκιβώτιο.

Η νέα ανάρτηση που ξεσηκώνει από γνωστό influencer

Το συμβάν για το οποίο κατηγορείται, έλαβε χώρα σε επιχείρηση της Θεσσαλονίκης πριν χρόνια.

Ο Γκιώνης, μάλιστα, επιτίθεται και σε φίλο του -και πασίγνωστο instagrammer- κατηγορώντας τον πως είναι ειδικός «στο να ξεπλένει φίλους του», με τους δύο άνδρες να μην έχουν απαντήσει προς το παρόν στις κατηγορίες αυτές.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις: Πασίγνωστος influencer κατηγορείται για κλοπή 30.000€ από παρουσιαστή

Αναμένεται δικαστήριο σε λίγο καιρό για τον εν λόγω influencer

Ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, γνωστοποιώντας πως ο εργοδότης του ήταν γνωστός παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κάνει καριέρα στην Αθήνα -και έχει και εκπομπή αυτήν την περίοδο!-, ενώ ο influencer έχει γίνει γνωστός με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.

Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ της εκπομπής, ο παρουσιαστής δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο είναι γνωστό πως έχει στην κατοχή του ακλόνητα στοιχεία σε βάρος του εν λόγω instagrammer.

Το δικαστήριο αναμένεται να γίνει σε λίγο καιρό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo