«Δεν ήταν δύσκολο για μένα…»: Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον τελευταίο χωρισμό μετά τη Ρούλα Κορομηλά

Πάνος Μιχαλόπουλος: Μιλά για τον χωρισμό του με την Ρούλα Κορομηλά

Προτού πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και την δημοσιότητα και να φύγει προκειμένου να ζήσει μια ήρεμη ζωή στην εξοχή, ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε περάσει από “σαράντα κύματα”.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος από τη λάμψη και το γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά κάποτε, έφτασε σε σημείο να απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο να επιθυμεί να ακολουθήσει μια άλλη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην «Espresso», καλλιεργώντας σήμερα τη γη των προγόνων του στην Καλαμάτα, πνέοντας ακόμη τα μένεα για την πρώην σύζυγό του.

Απλός, ήρεμος και μακριά από όλους και όλα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν, όπως εξομολογείται. «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Ολα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις» αναφέρει και μας «ξεναγεί» στη σημερινή πραγματικότητά του. «Οπως σου έχω πει, είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Περισσότερες δηλώσεις από τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο

Στη συνέχεια της συζήτησης η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για ένα τέτοιο ίνδαλμα (όπως ήταν εκείνος) να φύγει μακριά από όλους και όλα. «Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου.

Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Εκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό».

Related posts

Η αποκάλυψη του Πάνου Μιχαλόπουλου χρόνια μετά το διαζύγιο: «Αυτά που έζησα με τη Ρούλα Κορομηλά»

«Πυρ και μανία» ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Σιχάθηκα, για αυτό εξαφανίστηκα»

Η ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: Η απάντηση του ζευγαριού στις φήμες

Από τον ηθοποιό μέχρι τον μπασκετμπολίστα: Αυτοί είναι οι 4 μεγάλοι έρωτες της Ρούλας Κορομηλά

Πολύ πιο πριν από τη Ρούλα Κορομηλά: Ο πρώτος γάμος του Πάνου Μιχαλόπουλου – Τι δουλειά έκανε η πρώτη πρώην σύζυγος του

Γράφει ιστορία ξανά: Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση και την πρωινή ζώνη

Απίστευτο πόσο μοιάζουν: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο «καρδιοκατακτητής» των 80s Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος πριν την Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της παρουσιάστρια με μαύρο ολόσωμο μαγιό