Δεν ήταν η Άννα Μαρία: Η τελευταία σύντροφος του Madclip πριν πεθάνει ανέβασε κοινή τους φωτογραφία

by Τόνια Τζαφέρη

Madclip: Οι τρυφερές φωτογραφίες με άγνωστη κοπέλα

Madclip: Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε για τους τράπερς και τις ζωές τους. Και ενώ οι περισσότεροι γνωρίζαμε πως τελευταία σύντροφός του ήταν η Άννα Μαρία… Οι πληροφορίες και οι εικόνες φέρνουν την ανατροπή.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την προσωπική ζωή του Mad Clip, λίγα 24ωρα μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το nassosblog, ο αγαπημένος τράπερ της νεολαίας, είχε χωρίσει από τη νικήτρια του GNTM, Άννα – Μαρία Ηλιάδου. Παρά το γεγονός πως κοινές του φωτογραφίες είχαν πρόσφατα κυκλοφορήσει. Το ειδύλλιό τους κράτησε ελάχιστα, με άτομα του περιβάλλοντός του να υποστηρίζουν πως ο ίδιος ήταν ζήτημα χρόνου να ξαναγίνει ζευγάρι με την επί 4 χρόνια αγαπημένη του, Αρετή.

Τώρα, ακόμα ένα μοντέλο παρουσιάζεται ως σύντροφος του αδικοχαμένου Mad Clip. Ο λόγος για την Κατερίνα Ψύχου η οποία φέρεται να τον περίμενε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος. Και η οποία αμέσως μετά ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία την οποία όμως διέγραψε λίγο αργότερα, για άγνωστους λόγους.

Οι τρυφερές φωτογραφίες του Mad Clip με την Ψύχου

Madclip: Αυτή ήταν η τελευταία του σύντροφος πριν πεθάνει

Madclip: Αυτή ήταν η τελευταία του σύντροφος πριν πεθάνει

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα