«Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομο σου…»: Η αποστομωτική απάντηση της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδική Παπαδοπούλου: «Την αλλαγή φύλου πού την έκανες;» της έγραψε προφίλ με γυναικείο όνομα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δέχτηκε μία έντονη επίθεση μέσω Instagram, ύστερα από ομοφοβικό σχόλιο, που δέχτηκε κάτω από φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε πρόσφατα μια selfie φωτογραφία της, ενώ ανάμεσα στα σχόλια, υπήρξε ένα προφίλ με γυναικείο όνομα το οποίο της σχολίασε: «Την αλλαγή φύλου πού την έκανες;»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αναλυτικά η απάντησή της

«Αγαπητή μου, γεννήθηκα γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν κ στις ημέρες μας θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι είμαστε αυτό που νιώθουμε, και πολύ από εμάς νιώθουμε τις περισσότερες των φόρων όχι αυτό που γεννιόμαστε σωματικά. Υπάρχουν δε περιπτώσεις ανθρώπων που η φύση τους γέννησε άνδρες αλλά αισθάνονται γυναίκες και τούμπαλιν.

Παρόλα αυτά σε διαβεβαιώ πως το σημαντικότερο όλων είναι να έχεις υγεία σωματική και Ομόνοια στην ψυχή σου κάτι που ξεκάθαρα δεν έχεις εσύ. Λυπάμαι πολύ κ ντρέπομαι για το ομοφοβικό σου σχόλιο και εύχομαι να καταλάβεις γρήγορα και να διορθώσεις ακόμη πιο ταχεία μέσα σου την πληγή μου σε πονάει, ώστε να ζεις την ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς και όχι όπως οι άλλοι αποφασίζουν για εσένα αντί εσένα.

Και τέλος να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη ζωή ώστε να μην ανατρέχεις σε προφίλ ανθρώπων που δεν σε έχουν πειράξει με σκοπό να τους μειώσεις. Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομο σου…

Με εκτίμηση κ πάντα φιλικά, Ευρυδικη», ήταν η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομο σου…»: Η αποστομωτική απάντηση της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν