«Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία»: Ο δημοσιογράφος που έκανε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να χάσει την ψυχραιμία της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία»

Σε πάνω από 40 ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής διασκευής της ταινίας Χτυποκάρδια στο θρανίο με τον τίτλο «Sıralardaki Heyecanlar» (1963) πρωταγωνίστησε η Εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα, οι περισσότερες από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της αποδοθεί δικαίως ο χαρακτηρισμός της «Εθνικής Σταρ».

Ωστόσο, η ίδια είχε έναν μοναδικό τρόπο να ξεπερνά τις δυσκολίες, να απαντά στα κακόβουλα σχόλια και πολλές φορές να κάνει φίλους τους “εχθρούς” της.

«Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία»: Ο δημοσιογράφος που έκανε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να χάσει την ψυχραιμία της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η παρατήρηση του Μανώλη Κοττάκη στην ηθοποιό

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Κώστας Αρζόγλου ήταν καλεσμένοι του Μανώλη Κοττάκη, με τον δεύτερο να κάνει παρατήρηση στην Αλίκη όταν η ίδια απάντησε σε ερώτηση που δεν είχε τεθεί στην ίδια. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη διέκοψε λέγοντάς της “Σας λένε κύριο Αρζόγλου” με την Αλίκη να μη μπορεί να κρύψει την αμηχανία και τη δυσαρέσκειά της.

Μάλιστα, τον ρώτησε μήπως επιθυμεί να αποχωρήσει, ενώ λίγο αργότερα του είπε ότι δε θα ξαναμιλήσει και θα παίζει με το κομπολόι της καθώς θύμωσε και θα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη.

“Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία” του είπε, μεταξύ άλλων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo