Δεν πάει το μυαλό σας: GNTM spoiler – Οι 3 παίκτριες που περνάνε στην τελική 8άδα

GNTM: Αυτό είναι το σπόιλερ για τα επερχόμενα επεισόδια

Μπορεί το GNTM να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήδη τα πρώτα επεισόδια έχουν καταφέρει να συνεπάρουν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δε σταματά να σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Twitter.

Και καθώς σήμερα περιμένουμε την εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου στο ριάλιτι μοντέλων, η ιστοσελίδα tv-24.gr κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικές πληροφορίες για 3 από τα κορίτσια που θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική 8άδα του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τρία μοντέλα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, που όμως ήδη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τον δικό τους τρόπο.

Οι παίκτριες που μπαίνουν στην 8άδα του GNTM 5

Αλεξία Κούβελα

Η Αλεξία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει δημοσιογραφία. Εδώ και 4 χρόνια εργάζεται ως plus-size μοντέλο. Επειδή έχει βιώσει προσωπικά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση εργασίας, δημιούργησε το πρώτο plus-size πρακτορείο στην Ελλάδα. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική, πεισματάρα και κοινωνική. Πιστεύει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με το σώμα της, την κάνουν να ξεχωρίζει.

Κότυ Γουγούση Camacho

Ελεύθερη και καλλιτεχνική φύση, η Κότυ μπήκε δυναμικά στο σπίτι του GNTM, με στόχο να σπάσει τα στερεότυπα για τα τατουάζ και τα μοντέλα. Highlight της καριέρας της στο modeling είναι το casting, στο οποίο είχε λάβει μέρος για το πρακτορείο Elite. Θα καταφέρει να γίνει «χαμαιλέοντας» στα απαιτητικά concepts και να αναδείξει παράλληλα τη μοναδική προσωπικότητά της;

Μικαέλα Νόβακ Μάρλη

Η Μικαέλα είναι 46 ετών και κατάγεται από τη Σλοβενία. Πριν από περίπου 20 χρόνια είχε στεφθεί Μις Σλοβενία, ενώ συμμετείχε και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στις Σεϋχέλλες. Σταμάτησε να ασχολείται με το modeling όταν αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και φέτος επέστρεψε στον χώρο της μόδας μέσα από το GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της. Η αντοχή και η πειθαρχία είναι τα δυνατά της σημεία.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας