Δεν πέρασε ούτε μέρα: Μάνθος και Πέγκυ ξανά μαζί 21 χρόνια μετά

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάνθος και Πέγκυ ξανά μαζί

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κανείς δεν έχει ξεχάσει τις επικές ατάκες που έμελλαν να μείνουν από το συγκεκριμένο σίριαλ. Πόσο μάλλον ατάκες από το αγαπημένο δίδυμο Πέγκυ- Μάνθος; Άλλωστε και ποιος δεν θα ήθελε Πέγκυ Καρά και Μάνθο Φουστάνο ξανά μαζι;

Να ξανακουστούν λόγια όπως: « Πέγκυ μοναδική μου αγάπη» ή «Σκύλες της λύσσας αμοληθείτε…» ; Και η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που άφησε το δικό του στίγμα και ιστορία. Μέσα από την σειρά του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό. Και η ίδια η σειρά όμως, αποτελεί μια από αυτές που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Οι συμπρωταγωνιστές του σίριαλ Μαρία Λεκάκη και  Βασίλης Κούκουρας ξανασυναντήθηκαν. Δηλαδή Μάνθος και Πέγκυ ξανά μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία. Στην οποία ποζάρει μαζί με τον “Μάνθο” και τη συνόδευσε με το σχόλιο “ξανά μαζί”.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάνθος και Πέγκυ ξανά μαζί

Στη φωτογραφία οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια τον άλλον, 21 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Εννοείται, πως ακόμη και εικοσιένα χρόνια μετά, το κοινό δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. Αλλά και το γεγονός πως θέλει το τηλεοπτικό αχτύπητο δίδυμο ξανά. Ξανά μπροστά στην τηλεόραση και εννοείται ως ζευγάρι. Ακόμη καλύτερα αν υποδύονταν την Πέγκυ και τον Μάνθο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα