Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: Αγνώριστος σήμερα ο μεγάλος ζεν πρεμιέ Γιώργος Νινιός

Γιώργος Νινιός: Η συνέντευξη του στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται

Ένας από τους πιο επιτυχήμενους ηθοποιούς της γενιάς του είναι ο Γιώργος Νίνιος. Έχει ξεχωρίσει κυρίως από τις δραματικές σειρές που έχει συμμετάσχει αν και έχει αφήσει την τηλεόραση για το θέατρο.

Σήμερα, ο Γιώργος Νινιός έχει φτάσει πλέον τα 63 του χρόνια και η εικόνα του έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10) στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και ήταν άλλος άνθρωπος.

Γιώργος Νινιός: Πως είναι σήμερα ο αγαπήμενος ηθοποιός

Με μακριά μαλλιά και πυκνά μούσια, ο Γιώργος Νινιός, που φέτος θα συμμετέχει σε μία από τις σειρές της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που απομακρύνθηκαν από τη ζωή του καθώς και στον λόγο που επέλεξε να μην παντρευτεί.

«Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός. Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα», είπε αρχικά.

Όσο για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, σημείωσε: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα».

Related posts

Ροζ Πανσέληνος Απριλίου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν τις πιο ευχάριστες αλλαγές της ζωής τους

«Χτuπоκάρδı» από την Άση Μπήλιου: Ταύροι, Υδροχόοι και 2 ακόμα ζώδια βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της