Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας: Το αστρονομικό ποσό που χρεώνει η Ελένη Μενεγάκη την κάθε ανάρτηση στο Instagram – Στη «φόρα» το τιμολόγιό της

Ελένη Μενεγάκη: Ήρθε στο φως της δημοσιότητας το τιμολόγιό της

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram, αφού οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τους 1.200.000 followers.

Από το απόγευμα της Τρίτης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει βάλει στο στόχαστρο τους influencers και με συνεχείς αναρτήσεις του έχει βγάλει στη φόρα τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν για κάθε post, αλλά και πόσους ψεύτικους followers έχουν, κατακεραυνώνοντάς τους.

Το πρωί της Τετάρτης 28/9, ένα story του με τιμολόγιο, στο οποίο υπήρχε το ποσό των 8.680 ευρώ (7.000 ευρώ + ΦΠΑ 24%) πρόδωσε το ποσό που κοστολογεί τα posts της η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως θα δεις, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκρυψε το όνομα της παρουσιάστριας, σχολιάζοντας «ορίστε το τιμολόγιο μίας κυρίας της τηλεόρασης για ένα σποτ στο instagram. εταιρία με ρούχα ο πελάτης. Με 8680 ευρώ πώς να μην έχει πάντα δίκιο», ωστόσο δεν έκρυψε την επωνυμία της επιχείρησης στην κορυφή του εγγράφου.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στη google, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει πως η εταιρία «M Winner ΙΚΕ» ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη.

Το story του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της