«Δεν προσπάθησα να τους φέρω κοντά»: Ο Στέλιος Παρλιάρος αποκαλύπτει για Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο

by Newsroom i-diakopes.gr
«Δεν προσπάθησα να τους φέρω κοντά»: Ο Στέλιος Παρλιάρος αποκαλύπτει για Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο

Στέλιος Παρλιάρος: Όσα αποκάλυψε για το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τον Φώτη Σεργουλόπουλου και την Μαρία Μπακοδήμου που πλέον δεν μιλάνε. Ο σεφ αποκαλύπτει πως δεν γνωρίζει τον λόγο που δεν μιλιέται το τηλεοπτικό ζευγάρι.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, λοιπόν, ρωτήθηκε ξανά για τους δύο παρουσιαστές και σημείωσε πως «με τον Φώτη μας δίνει μία δυνατή φιλία. Με τον Φώτη και τη Μαρία κάναμε πετυχημένες συνταγές. Και τους δύο τους αγαπώ, ξεχωριστά τον καθέναν. Πιο πολύ βρίσκομαι με τον Φώτη αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μιλάνε. Στενοχωριέμαι που δεν μιλάνε. Δεν προσπάθησα να τους φέρω κοντά, τέτοια δεν κάνω ούτε στους φίλους μου».

«Δεν προσπάθησα να τους φέρω κοντά»: Ο Στέλιος Παρλιάρος αποκαλύπτει για Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο

Στέλιος Παρλιάρος: Οι φήμες για το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης είχε σχέση με έναν σεφ και επειδή ήμουν κολλητός του Φώτη, είπαν ότι είναι δικό μου το παιδί. Τώρα βρισκόμαστε με τον Φώτη και γελάμε. Το διακωμωδούμε, αφού ο Φώτης λέει στον γιο του «πήγαινε εκεί στον μπαμπά να τον φιλήσεις. Το παιδί θα παντρευτεί, θα πάει Πανεπιστήμιο και θα λένε ότι είναι δικό μου» δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

The Voice: Ποια γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται να καθίσει στην καρέκλα του Γιώργου Μαζωνάκη;

Υπόθεση Μαζωνάκη: Το πανεπιστήμιο της Χονολουλού «δίνει» την γιατρό – «Δεν χορηγούμε άδειες άσκησης ιατρικού επαγγέλματος»

«Βόμβα» για τον Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο τηλεφώνημα απο «διοικητικό παράγοντα» – Ζήτησε αλλαγή του χρόνου θανάτου

Κλεισμένη σε ένα σπίτι στον Μαραθώνα η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη – Ο πατέρας του ξεσπά: «Αν βοηθούσαν λίγο τα κανάλια, ο Γιώργος θα ήταν σήμερα εδώ μαζί μας»

Ράκος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον Μαζωνάκη

Προτεινόμενα