«Δεν θα τα καταφέρει ποτέ…»: Μαύρο δάκρυ για την Κέιτ Μίντλετον στην Βρετανία!

by Newsroom i-diakopes.gr
«Δεν θα τα καταφέρει ποτέ…»: Μαύρο δάκρυ για την Κέιτ Μίντλετον στην Βρετανία!

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα που έρχονται από την Βρετανία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο εδώ και μερικούς μήνες.

Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να φαίνεται ελαφρώς διαφορετικός μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία κάποτε ήταν στο επίκεντρο με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στις βασιλικές εκδηλώσεις, «ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την έβλεπαν οι άνθρωποι πριν», είπε στο Us Weekly μία πηγή κοντά στην βασιλική οικογένεια.

«Δεν θα τα καταφέρει ποτέ…»: Μαύρο δάκρυ για την Κέιτ Μίντλετον στην Βρετανία!

Η πηγή ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή «επανεξετάζει ποιες δραστηριότητες θα μπορέσει να αναλάβει κατά την επιστροφή της», αφού υποβλήθηκε σε προληπτικές χημειοθεραπείες για τον καρκίνο της.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί, ο βασιλικός ειδικός Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σημείωσε ότι όταν η Μίντλετον μπορέσει να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα «θα [βασιστεί] σε ιατρικές συμβουλές και θα είναι πολύ προσεκτικά ισορροπημένο το πρόγραμμά της».

Το δημοσίευμα έρχεται αφότου μια πηγή είπε στην Daily Beast ότι ενδέχεται να μην εμφανίζεται δημόσια σε επίσημες εκδηλώσεις για το υπόλοιπο του 2024.

Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Ιανουάριο, όταν υποβλήθηκε σε μια «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιά, μετά την οποία διαγνώστηκε με καρκίνο.

Προτεινόμενα