Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Άβα Γαλανοπούλου: Η «Δάφνη» από τους «Δύο Ξένους» είναι αγνώριστη 25 χρόνια μετά τη σειρά

Τζούλη Σούμα: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός

Όλοι θυμόμαστε τη «Δάφνη» από τους «Δύο ξένους». Μάλιστα πολλοί από εμάς νιώθουμε, ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτό εξαιτίας των αμέτρητων επαναλήψεών της στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, οι ατάκες της “Ντένης” και της “Φλωράνς” έχουν μείνει στην ιστορία σαν πολύτιμα “κειμήλια” που πάντα θα ανακαλούμε.

Ανάμεσα στους χαρακτήρες της σειράς που ξεχώρισαν ήταν και οι μαθητές του Κωνσταντίνου, γνωστοί σήμερα ηθοποιοί που τότε έκαναν τα πρώτα τους βήματα, όπως η Άβα Γαλανοπούλου, ο Σπύρος Πούλης κ.α.

Μία από αυτούς ήταν και η συνεσταλμένη και καλόκαρδη Δάφνη, άριστη μαθήτρια της σχολής που έγινε πολύ καλή φίλη της Μαρίνας (Εβελίνας Παπούλια).

Η “Δάφνη” λοιπόν ή κατα κόσμον Τζούλη Σούμα μετά τη τεράστια επιτυχία των “Δύο Ξένων” δεν έκανε πολλές τηλεοπτικές δουλειές και επικεντρώθηκε στο θέατρο με αποτέλεσμα να τη χάσουμε από τα φώτα και να αγνοούμε πως έχει γίνει σήμερα. Οι θεατρόφιλοι σίγουρα θα την έχουν πετύχει σε κάποια θεατρική παράσταση. Τον χειμώνα την απολαύσαμε στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα» της Λίλιαν Χέλμαν στο θέατρο Χυτήριο. Πόσοι όμως από εσάς θα την αναγνωρίζατε σήμερα;

Δείτε πως είναι σήμερα η Δάφνη από τους “Δύο Ξένους”

Θυμάστε την 'Δάφνη' από τους 'Δύο Ξένους'; Αγνώριστη 25 χρόνια μετά τη προβολή της σειράς

Αυτό το καλοκαίρι θα μπορείτε να την απολαύσετε στη παράσταση “Μήδεια” του Ευριπίδη, από το «Θέατρο του Λόγου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo