Δεν το παρατήρησε κανείς: Το “μυστικό” του Ευτυχισμένοι Μαζί που αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά

by Εύα Ζαχαριάδη

Ευτυχισμένοι μαζί: Δεν πρόσεξε κανείς αυτή την λεπτομέρεια

Μια από τις ελληνικές σειρές που έχουν κάνει πάταγο ήταν το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά από το Mega το 2007, αμέσως κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό με τους πρωταγωνιστές Γιάννη Μπέζο και Κατερίνα Λέχου να αποθεώνονται.

Το κοινό λάτρεψε το επιτυχημένο σίριαλ και μέχρι και σήμερα, οι επαναλήψεις που προβάλλονται στο Mega, σημειώνουν πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Η σειρά βασίζεται στην ισπανική σειρά «Los Seranos», η οποία όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Μπέζος σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πολύ διαφορετικό φινάλε από αυτό που παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας.

Όπως λοιπόν μπορεί να θυμάστε, πίσω από τη σειρά υπήρχε μία αφήγηση, την οποία είχε αναλάβει ένα μικρό παιδί. Όλος ο κόσμος πίστευε πως το παιδί αυτό που αφηγούνταν την ιστορία ήταν ο μικρός Γιαννάκης, δηλαδή ο Σάββας Σαλίπας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Δεν το παρατήρησε κανείς: Το “μυστικό” του Ευτυχισμένοι Μαζί που αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά

Ευτυχισμένοι Μαζί: Ποιος ήταν πίσω από την αφήγηση

Η φωνή που ακούγαμε σε κάθε επεισόδιο, όπως είχε φανερωθεί από την πρώτη στιγμή στους τίτλους τέλους της σειράς, άνηκε στον Νικηφόρο Ζαμπετάκη, ένα μικρό παιδί του οποίου η φωνή έμοιαζε πάρα πολύ με αυτή του Γιαννάκη.

@the.makmak

♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] – Kate Bush

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo