«Δεν το πιστεύω»: «Πάγωσε» το πλατό με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του «Φως στο Τούνελ»

Φως στο Τούνελ: Σοκ με την απειλή που δέχθηκε η Νικολούλη

Κάθε φορά που η εκπομπή Φως στο Τούνελ, πλησιάζει στην λύση μιας υπόθεσης, συνήθως ακολουθεί και ένα απειλητικό μήνυμα προς την εκπομπή, έτσι και έγινε στο χθεσινό επεισόδιο, με την παρουσιάστρια να δίνει μια επική απάντηση.

Σοκαριστικό ήταν το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε  χθες με τα οστά που μπορεί να ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου ενώ δεν έλειψαν τα απειλητικά μηνύματα μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη και το «Τούνελ». Η ίδια βέβαια φάνηκε να τα αγνοεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Να σε διακόψω, έχω ένα ξεκάθαρα απειλητικό μήνυμα για σένα» είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ένας συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη.

«Δεν το πιστεύω! Και πήγα να πω τώρα ότι έχει περάσει η ώρα και δεν έχουμε δεχθεί ούτε απειλές, ούτε τίποτα… Πάνω που πήγα να πω ότι κανείς δεν κουνήθηκε, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, μου λες για απειλές» απάντησε η δημοσιογράφος, η οποία στη χθεσινή εκπομπή της προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στα απειλητικά μηνύματα

«Δεν πειράζει… Δε σχολιάζω, δεν απαντώ… Φιλάκια…» είπε, σχολιάζοντας τις απειλές στον «αέρα» της εκπομπής της.

Related posts

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά