Δεν τους έμεινε ούτε ευρώ: Ποιοι κέρδισαν το λαχείο και τα έχασαν όλα

Λαχείο: Έχασαν τα εκατομμύρια, μέσα σε λίγα χρόνια

Έκαναν πραγματικότητα το όνειρο του κάθε ανθρώπου. Κέρδισαν το λαχείο και πλούτισαν. Κάποιοι όμως από αυτούς τα έχασαν όλα και βυθίστηκαν στη φτώχεια.

Ποιοι έχασαν τα εκατομμύρια που τους έδωσε το λαχείο;

Η Έβελιν Άνταμς, κέρδισε το λαχείο του New Jersey όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο φορές (1985, 1986). Η περιουσία της ήταν 5.4 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα ομως ζει σε ένα τρέιλερ.

«Έχω κερδίσει το αμερικανικό όνειρο, αλλά τα έχω χάσει όλα και ήταν μια πολύ σκληρή πτώση. Έπιασα πάτο», λέει η Άνταμς.

«Όλοι ήθελαν τα χρήματα μου. Όλοι είχαν το χέρι τους απλωμένο. Δεν έμαθα ποτέ μια απλή λέξη στην αγγλική γλώσσα, το «όχι». Μακάρι να είχα την ευκαιρία να το κάνω ξανά. Θα ήθελα να είναι πολύ πιο έξυπνη τώρα» ειπε.

Ο Γουίλιαμ Ποστ κέρδισε 16.200.000 δολάρια στο λαχείο της Πενσυλβάνια το 1988. Πλέον ζει με την κοινωνική ασφάλιση του. «Μακάρι να συμβεί ποτέ. Ήταν ένας εφιάλτης», λέει. Ένας “φίλος” του έκανε μήνυση ζητώντας μερίδιο από τα κέρδη του. Ένας από τα αδέρφια του συνελήφθην με την κατηγορία πως είχε προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον αδερφό του. Τα άλλα δυο του αδέρφια τον πίεσαν να επενδύσει σε μια επιχείριση που πτώχευσε.

Τελικά δήλωσε πτώχευση και τώρα ζει ήσυχα με 450 δολάρια το μήνα.

Ο μηχανικός Κεν Πρόξμαϊρ κέρδισε 1.000.000 δολαρίων στο λαχείο του Μίσιγκαν. Μετακόμισε στην Καλιφόρνια και έφτιαξε μια εταιρία με τα αδέλφια του. Μέσα σε πέντε χρόνια, είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης.

Λαχείο: Μερικές ακόμα περιπτώσεις που πτώχευσαν μέσα σε λίγα χρόνια

Ο Γιουίλι Χαρτ

Κέρδισε 3.100.000 δολάρια το 1989. Δύο χρόνια αργότερα ήταν απένταρος. Ο δικηγόρος του λέει ο ότι ξόδεψε την περιουσία του σε ένα διαζύγιο και για την αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ο Τζάνετ Λι

Κέρδισε 18 εκατομμύρια δολάρια το 1993. Οκτώ χρόνια αργότερα είχε υποβάλει αίτηση.

Η Κάλι Ρότζερς

Ένα υιοθετημένο 16χρονο κορίτσι, αγόρασε ένα λαχείο το 2003, και κέρδισε 2,25 εκατομμύρια δολάρια. Ξόδεψε τα χρήματα αγοράζοντας σπίτια, αυτοκίνητα και κάνοντας 2 αυξητικές στήθους. Τα λεφτά όμως τελείωσαν και πούλησε ότι είχε. Πλέων δουλεύει σαν οικιακή βοηθός.

Ο Μάικλ Καρόλ

Κέρδισε το 2002 11,8 εκατομμύρια ευρώ στο εθνικό λαχείο. Δέκα χρόνια αργότερα, δεν του είχε μείνει ούτε ευρώ. Σπατάλησε όλο το ποσό αγοράζοντας σπίτια και ακριβά αυτοκίνητα.

Ο Τζακ Ουίτακερ

Ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας από τη Δυτική Βιρτζίνια κέρδισε 315 εκ. δολάρια το 2002. Δέκα χρόνια μετά ήταν πλούσιος αλλά δυστυχισμένος. Η κόρη του και η εγγονή του πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών και η γυναίκα του τον χώρισε μετά από 42 χρόνια γάμου λόγω της άστατης ζωής του. Έφτασε σε σημείο να πει: «Μακάρι να είχα σκίσει αυτό το λαχείο».

Ο Αλεξ Τοθ

Κέρδισε 10 εκατομμύρια ευρώ το 1990. Η οικογένειά του και ο ίδιος ξεκίνησε να σπαταλάει τα χρήματα. Το μόνο που έμεινε από τα εκατομμύρια ήταν ένα κτήμα στη Φλόριντα.

Related posts

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ποιο το φύλο του μωρού

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός